• baboon

Zdravím,měl bych takovou prosbu,potřeboval bych někoho,kdo má tyhle brzdy a mohl by mi změřit rozměr té závlačky,která drzí destičky..Bohužel jsem měnil desky,vytahoval a pink..Potřeboval bych průměr a délku,díky moc!

0 0
    • kubad  

pink a na druhé brzdě ji nemáš?

0 0
    • Vilém  

A to ti uletel trmen? Zmer to podle nej.

0 0
    • baboon  

kdybych měl  jakoukoli možnost to změřit,tak vás tu s tim neotravuju..Druhou nemám,a třmen má kámoš,kterej je teď mimo bez kola..Slíbil jsem mu,že mu jí seženu..

0 0
      • Jenda  

zavlacka netreba:-)

0 0
        • baboon  

No jasně,kdo brzdí,nevyhrává..:D

0 0
          • Jenda  

ale ta zavlacka je tam fakt k prdu – ta je dobra max pokud vyndas kolo a mas hooodne sjety desky a prasklou pruzinku pak by ti teoreticky mohly vypadnout jinak nema fci zadnou.

0 0
            • Hornet  

hmm, urcite by som to neriskoval bez zavlacky…konstruk­ter asi vie co robi ked dava niekde zavlacku

0 0
    • Hornet  

dlzka 38mm priemer 3mm ;-) snad som meral dobre

0 0
    • vitki  

Zdravim, ja mam take iste brzdy a zaujimalo by ma ako dlho ti vydrzali tie platnicky. Mam najazdenych cca. 1200 km a predna brzda mi zacala skripat a suchat o kotuc a zda sa mi ze nebrzdi tak dobre ako predtym, musim viacej pritiahnut paku.

0 0
      • kubad  

výdrž destiček je strašně individuelní a nedá se posuzovat,

záleží kde jezdíš a v jakém terénu, můžou vydržet několik tisíc km nebo jen několik set km

0 0
        • Krocan  

přesně tak:-)

a ještě zneužiju jen takovou rychlovkou…dneska du kupovat nový desky a nevim který dobrý a levný co brzdí a vydrží?:-) mimochodem sou to brzdy XTR(03–05)

0 0
          • Krocan  

prosím rychle…za 20 minut vyrážím:-)

BTW: asi do Velohanáku

0 0
            • Blade  

http://www.kupkolo.cz/…cke_434.html

Tyhle se mi velmi osvědčily. Vozím je na LXex

0 0
              • Krocan  

myslíš že je budou mít u hanáka?

a porořípadě jakou myslíš že budou mít cenu tam?

mám necelejch 800 a musim koupit ještě minerální olej…tak ňák sem imylem vypustil přední brzdu:-(

0 0
                • Krocan  

no tak nic no…valim do hanáka a uvidim co tam budou mít a za jaký ceny:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.