• HLAVA

prosím potřeboval bych heftnout.chci koupit na durateca sedlovku s pruměrem 30.9 s delkou 400mm.Poradte prosímm jakou tak do 1000kč jak už sem zjištoval tak tento pruměr je celkem omezeny dikyyyyyyyyyy­yyyyyyyyyyyyy­yyyyy pak sem zvažoval ještě jednu možnost koupit 31 rovnych ale nevímmm ???

0 0
    • ananas  

mám na duratecu (carrer c10 2004) sedlovku 30,8 od pellsu, myslím že 30,9 dělá Race Face

0 0
    • thomas87  

když neseženeš sedlovku, tak si nech vyrobit redukci na nějaký menší průměr

0 0
    • kesu  

kasli na redukci a kup ritchey,dlea se ve verzi comp ktera je cenove do litru

0 0
      • kesu  

kdyz zavolas do duratecu s tim ze mas jejich ram tak ti ji sezenou a za slusnou cenu

0 0
      • kubad  

Comp seženeš za cca 600Kč a za 1200Kč máš už novou WCS

0 0
        • HLAVA  

jj diky moc za přispěvky ja tam pravě tedkom WCS mam ale už je potvora kratka mam tam i vložku ale chtěl bych ted vzit větší pruměr zda se mi že je tuhšíí

0 0
    • ktm.bike  

30,9 mm byl vždy standard sedlovek u Specializedu. Novou sezonu (2007) neznám, ale asi to bude stejný. Tak se podívej po něčem od nich, tj. od Spešlu. ;-)

0 0
    • Darkson  

namátkou Ritchey Comp: www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0
    • Pekáček  

Mám přímo od Durateka, dávali set sedlovka/před­stavec/řidítka Comp za 1000kč, vše a nebo nic. Představec byl na mě krátkej a krom toho i s řidítkama byl oversize. Tak jsem si nechal jen tu sedlovku a zbytek prodal a vyměnil. Koukal jsem, že letos zas dělaj 27,2mm… Rámy jim tam praskaly a tak tam je zřejmě navařená vložka.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.