Brno - viacdenný cyklovýlet v lete

7 nepřečtených
  • rodo

    Nazdar, pred pár rokmi som tu dostal super tipy na miesta v Južných Čechách, tak to skúsim znova. V lete by som rád vyrazil na pár dní s manželkou po Južnej Morave na horských bicykloch mimo asfaltových ciest s autami. Štart a cieľ je v Brne. Nemáme v pláne nahánať kilometre, máme radšej miesta, kde je menej ľudí a viac prírody. Bude teplo, tak by sme sa po ceste aj radi okúpali niekde v prírode. Spať budeme asi vonku. Samozrejme pozriem aj nejaké odporúčania z internetu, ale tam budú v lete davy ľudí. Máte nejaké tipy? Máme za sebou výlet do Blanska.

    0 0
    • CzechJoker  

      Na Brno se vykašli, jeď na Vysočinu – okolo Jihlavy, Telče, Slavonic. Je tam méně lidí a víc přírody. PS: jsem z Brna

      0 0
      • pumpy  

        Naprsoty souhlas, jed na vysocinu, okolo noveho mesta na morave je to krasne. krasne cesty, v novem meste se jezdi kolo pro zivot – muzes si dat nejakou trasu. zajet na kolo do Skrdlovic a vykoupat se v Darku. Nebo na 9 skal. Dalsi koupacka na Sykovci (je tam i autokemp)

        mimochodem jsem take z Brna :D

        0 0
        • Smazaný účet  

          Asi jim nevoní kopce ;)

          0 0
          • CzechJoker  

            Tak to jim nebude vonět ani Brno. S výjimkou přecpaného jihu směrem na Pálavu je to všude do kopce. A i ty širé lány klamou, najdou se tu kopce.

            Kolem Nového Města je to fajn, ale musí se tam počítat s kopci. Dole v České Kanadě je to trochu placatější a pokud by akceptovali Rakousko, tak pod Slavonicemi je pěkný 113 km dlouhý okruh po náspu bývalé železnice. Ona je otázka, jestli chtějí mít pevný base camp a jezdit hvězdicově, nebo putovat na těžko.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Možná jsem to blbě pochopil, když někdo píše o jižní Moravě, automaticky mi naskočí jih Brna.

              0 0
    • RomanH  

      Mrkni na mapu a neco namotej kolem rek Oslava / Jihlava

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.