Jaro je tu, ikdyž noční teploty se nám zase na chvíli vracejí k „za kamna vlezem“.
Jaro je tu, ikdyž noční teploty se nám zase na chvíli vracejí k „za kamna vlezem“.
uf ani by me nenapadlo ze uz je pulnoc :)
No…popravdě…březen ještě není jaro.
Jo a červen není léto, září není podzim a prosinec není zima :)
Nic už není jako dřív…
ted je podstatny, ze rijen neni listopad…
Kdyby jen noční …
Teď je 7, co bys chtěl 1. března?
Od půlky příštího týdne předpovídají skok o 10 stupňů.
ANO, ale terazky je furt zima
+5 a zima, aha.
A to máš vytápěný papuče.
Zima má být příští týden v Alpách, kam jedu na lyže, v noci/ráno –12/-14 a přes den –6/-8
Včera jsem právě netopil a ten studený vítr mě překvapil. (V tvém věku jsem taky zimu neřešil a dokonce mi ani moc nevadilo, když mi vibrovala brada při nočním návratu :-)
mají někde v Brně titanový šroubky s válcovou hlavou?
ne
chtěl bych taky tak zhubnout, že by mě zbývaly už jen vyměnit šroubky za titan :-(
ja nemam rad když je to volezly a rezaty, to se k enve nehodí…:)
Nechceš dneska zkusit max. tepovku nahoru po modré?
jako chtel bych, ale nemam vynoseny prouti, nemam vykopany nemocny a uschly hlavy, nemam privazany tazne a to sem porad v prvnim vincku…. chodim dom za tmy, jeste ze se to uz natahuje, body batery 36, to na nejakou velkou akci neni, zivnu v 19h :)
Tak kup u číňana, za levno
nechci cekat, chci to hned :)
Nechce někdo sedlo? Najeto ca 300 km…
Frčím,Bledule v Rakoveckým…
tady bych se teda ve vetru vyskytovat nechtel…
tak před týdnem jsem dovezl kolo ze servisu, přes týden jsem ho dodělal, tak ještě to teplo aby bylo, zatím to moc nevypadá…
jinak servisák kreativně měnil brzdový desky i když na nich bylo ještě 2 mm matroše, přihodil novej řetěz za litr i když jsem nic o výměně neříkal a jako bonus novej škrábanec na rámu a jeho specialita B-šroub na hazce zase blbě nastavenej (viz foto)
proc si takovy veci nedelas sam?
dělám, měl jen poslat vidlu a tlumič na repasi, zkrátit bowden/hadice a kouknout na vycentrování kol, ale chápu, že si tam chtěl přidat něco na čem má marži… jinak abych jen neremcal, kontroloval prý patku a geometrii, tak třeba to bude líp řadit :))
ja zitra davam kolo do servisu asi po 15 letech , vycistil sem hlavko, vymenil retez, vlestil kazetu. :) jen mam fedry ze jak to rozhodim na prepravu ze to zase zkurvim. :)
kde je PaX, zase má bf odvykačku?… jak jsme se bavily o těch filtrech na brýlích, tak jsem si nechal dělat čočky od Omega Optix s jejich nej povrchovkou Spectra a kouknul jsem na to spektrákem a zasahuje to do viditelného spektra nad 400nm (viz foto, nahoře zdroj, dole přes čočku), ale jen decentně asi tak do 415 nm a modrá na displejích má peak kolem 465 nm, takže asi ok, ale do budoucna asi zůstanu u čoček Rodenstock
Ani ne, naposledy online byl před 5 minutama.
rodenstock je jedna z top znacek na skla, RP mozna o fous lepsi, Oklay sem nemel, ostatni ani neznam ale podstatny je resit parametry dojmy meritelny nejsou.
to jo, ale Rodenstock je posedlej brandingem, to jejich R na sklech mě už leta sralo, tak jsem chtěl zkusit českou Omega Optix
na sportovnich to nemam :) ani sem si toho nevsimnul mam dvoje civilni a tam to je
Možná už to tu bylo… Obchvat Ochoza směrem k lomu je krásná dálnice. Téměř na in-line. Místy.
5 dní bez příspěvku??? co to kua je? :)
Úpadek? ;)
Tak dobre. :-) Dneska prisel rozsudek borca, co mi ukradl v lete Banditu. Dostal 2 roky s ostrahou, vyhosten z CR na 30 mesicu, dluzi mi 50 litru. Penize samozrejme neuvidim, pac je to recidivista a se mnou je z leta dalsich 7 poskozenych.
A kde to prodal? Ten můj byl naštěstí blbější a nechal si bicygel doma. Takže jsem na tom byl trochu líp, jak ostatní (93 kusů, prý) kterým rozbil okýnka a sebral peníze z auta a podobně.
Neuvadeji. Jen, ze nasledne prodal a penize pouzil pro vlastni potrebu
chapu ze se to ode mne neceka, ale jede nekdo hore?
Taková vzácná persóna, že by dorazila?
Jako končí mi FY, práce nad hlavu… Ale zase taková vzácnost. Uvidíme.
mohl bys napsat dojedu na vilas :)
Rozhejbáváš kosti před Malorkou? :-) Dnes nejedu bo dělám chůvu, snad neděle.
Už je to tady, s oteplením se vyrojila doslova hejna silničních „nindžů“ černý kolo, hadry a po 6 večer max s pidi blikačkolu velikosti a svítivosti diody na TV a jedou prostředkem silnice.
některé věci prostě nechapu
ja to chapu, vzdycky si das jeste jedno, protoze to jeste stihnes za svetla a na kraji silnice je bordel.
jako v 6 nebo pul 7 bych to pochopil ale ne v 8 vecer …
Asi špatnej odhad :)
pozná někdo tu cestu kde to tam bylo
Je to vedle.
jedna lat s hrebikama a co to nadela parady :)
kde udelat na vychode brna akci pro 40 lidi? grill venkovni zahradka.
Dneska se to Pepkovi muselo líbit…
Jo dnes dost dobrý, jen škoda těch redbullů, takto to měl zelenočerný aktivista-model zadarmo :-(
RB mi bylo i líto…, není všem dnům konec. Synátor mne donutil se dívat snad po 10 letech. Spousta věcí je jinak.
Tak dnes opět pěkná bitva . A mladej Russell šel náhodou kolem, skočil do auta a modelku úplně rozjezdil :-)
Pěkně to bylo. Do posledního kola.
Ty mu teda jdeš na ruku ;)
Nic od něj nepotřebuji a terény jezdíme úplně jiné ;)
Já to zase beru od tebe jako vstřícný krok seniorům :-)
tak tyhle teploty se mi už začínají líbit, dokonce by měli vydržet do víkendu… v lese je teď všude sucho ne?
Vsude uplne ne, treba o vikendu na francii necekany blaticko
Archívní byl minulou středu taky pěkně mokrý, v neděli u Černé Hory nám našel mašér místo na trase, kde se mu v blátě přestala otáčet kola :-).
mel bych k tomu poznamku ale nevlezl bych se do desatera a rekli byste ze jsem hruby. ;)
Ale minulou středu bylo po dešti.
no
Špatně :)
Takhle to bylo…
viš že propagace piva je propagace alkoholismu…
Tak je to správně
Tak já to dál kvůli Depkovi. Dvě jeho oblíbené věci na jedné fotce.
mrize a pivo? :)
Kdyby třeba někdo jel poblíž,tak 17%, i 12% jsou opravdu lahodné. 10% k dostání kdykoliv na Vranově.
Výčep zde.
jako poslední krok jsem nalil no tubes a jsme ready na první letošní vyjetí… mimochodem ten no tubes je oproti muc-off dost tekutý, ani jsem to nemusel dovnitř tlačit pístem, stačilo jen nalít do žanety a natekl tam sám.
ještě fotka abych si pamatoval, jak to vypadalo než se to celý zasere od bordelu :)
Moc hezký to máš. :-)
teď už to je hezky zaprášený :)
p.s.
jinak nemilá věc, dali zákaz vjezdu kol na spojku v Jinačovicích zde https://mapy.cz/s/gehubebagu
Včera mě to také překvapilo. Jel jsem tak nějak “najistotu” tak jsem ani neviděl, jak je to přeznačeno a sjel jsem dolů na hlavní. Tam žádné značení. Až doma jsem se podíval na mapy.cz, že se to teď jede doprava nahoru…
jo, značenou cyklotrasu vedou nahoru, ale na to jim kakám, příště normálně sjedu na hlavní a těch 100 metrů dám po chodníku nebo po silnici, podle toho kde zrovna nebude provoz
Aha, takže je to trvale?
jo, normálně značka zákaz vjezdu kol a cyklotrasa přeznačena
Ok,díky.
Tak po rozkopání toho pěknýho údolí už tam bude jezdit jen pár cyklostezkových stíhačů a rodinky s dětmi…
Vždyť máš ještě dvě možnosti, jak jet vrchem a spojit to s těmi dětskými traily
Říkals, že to tam je strašnej volej..:)
Pořád se dá ještě jezdit kolem Myslivny a Holedné.
musim konstatovat ze na zahradky je jeste brzo, jedna takticka ctvrtecni chyba a je z toho rymecka.
Je to zrádné. Více účastníků litovalo ;)
+1. Trpím od sobotního rána.
Já taky, žena si teď naměřila covid, tak du hledat kde se otestovat (skoro všechno je zrušeno, i když na netu to mají furt)
Pokud nemáš rýmečku tak bych nikam nechodil a počkal jak se to vyvine, ni?
Já mám turbo-rýmečku, ale třeba chuť mám, žena ne.
To prý bývá poměrně často :D
Však kolik let jste spolu?
Tady se jde zaregistrovat i na dnešek
Už jsem tam naplival
antigen ti ukaze velky hovno, vseci okolo antigen negativ PCR pozitiv. Ja to neresim protoze presne vim kde a jak sem k tomu dosel. bez cepice, studenej vitr ofouknuti…ctvrtek, patek, sobota a jak sem byl v sobotu v razi, tak sem ve sklepe kde je 8–10 stupnu hodinu stacel vinisko jen v triku a pantoflach.
Myslel sem ze polek je otuzilejsi, jeste se mi smali ze sebou vozim perovej spacak.
To jsem si taky myslel. V pátek večer posezení s pivkem na lavičce. V sobotu večer trochu knedlík v krku. V neděli se spustila rýma – myslel jsem, že to bude z toho pivka. V pondělí antigen v práci pozitivní. V úterý PCR – pozitivní.
Chytil jsem to nejspíš v práci, kde to má/měla snad čtvtina lidí.
antigeny negativ takze to podchlazeni :)
Delaj se PCR aj z kemru, resp. ja na takovem byl.
Ano a je to pozitivní :-(
Takze jsi v denacifikaci.
Týden zostřeného domácího vězení
máš kasárníka :)
diky za osvětu to sem netušil
.
Kdepak je mu konec?
Je v úkrytu a určitě to tu z povzdálí sleduje ;)
Taky bych řekl. Ve vhodnou chvíli vypálí nějakou raketu:-)
Podle toho kdy ho „vyprovokuje“ skupinka miťo, bara2, mumka a spol. ;)
Teď bude pár dní depresivní počásko, ale pak to přijde… Euforické fota slunce, piva (mimochodem ochutnal jsem to Předklášteří a zlatej Bitr) a kol… To ho vytáhne na ÚP a z nory :)
Předklášteří-Vorkloster?
Ano.
To jsem pil jen Šmelcu a na 10 mi to přišlo velmi pitelný (daleko víc nez desítka od SBrna), ale já 10 obecně moc nepiju.
měls to napsat bez te 10, na sportovním foru by to vypadalo líp. :P
Mám lhát? ;)
+1
Já měl Bitra omylem v neděli a už to nechcu. Vorkloster mi chutnal.
100 lidí – 100 chutí. Obyčejně piju nízkooktanové, takže i Bitr je přes čáru.
spravne 10 vypijes a vychcis :)
Včera jsem po dlouhé abstinenci koštl Beskyda, ale Polička mi sakra chutnala.
Vypadal jsi po tom detoxu žíznivě ;)