Bontrager x Shimano, vidlice Reba?

2 nepřečtené
  • Bald

    Zdravím, ve starších diskuzích jsem sice něco našel, ale přesto založím nové vlákno.

    Chci si koupit novou vidlici a v případě lepší vidle to pro mě znamená i konec véčkových brzd a tím pádem i nákup kotoučovek, nových nábojů, nebo lépe celých kol.

    Kola jsem měl původně vybraná Shimano XT

    http://www.bikesport.cz/…wh-m775_1219

    Později mě zaujaly ráfky Bontrager na kole Trek 8500 s náboji DT Swiss

    http://www.7art.cz/…sc-tlr-2010/

    Jedná se mi hlavně o výdrž ložisek a kol celkově, údržbu, náhradní díly. Budu rád i za návrhy jiných kol zhruba v této cenové relaci.

    Ještě k tomu přidružím dotaz na vidlici, jakou zvolit. Moje cenová představa je do 8tis, v té ceně je RS Reba 2011, ale je otázka, jestli neseženu do osmi něco lepšího?

    Hmotnost mám kolem 85Kg, jezdím lesní/polní cesty, šotolinku, asfalt, do práce i na vyjížďky přes město. Žádné rychlé brutální sjezdy, ono to s Gilou ani nejde, pokud člověk nechce přijít o ruce. Původně jsem chtěl měnit pouze vidlici (ve hře byl T-T Epicon), ale jezdíme spíš kopečky a ty brzdy zkrátka nestačí, takže jsem se rozhodl na větší upgrade.

    Anketa: Jaká zapletená kola?

    0x
    0%
    0 0
    • JakeF  

      Obávám se, že tenhle model už DT Swiss náboje nemá a Bontrager si je dělá sám. Kola jsou to poměrně slušný, s originál páskou v pohodě použitelný jako bezduše. Náboje jsou sázkou do loterie, já je vozím druhou sezónu, i pár závodů v bahně bylo a bez jedinýho problému, ale spíš to považuju za štěstí.

      V týhle ceně bych určitě přidal do výběru ještě Fulcrum Red Metal 3, Mavic Crosstrail nebo případně pokud bys chtěl honit gramy, tak nějaký custom záplety.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.