• HockeyBiker

Nevíte někdo jestli něco takovýho existuje? Případně e-shop kde je maj?

0 0
    • kubad  

existuje – ale je to hodně velká blbost po prvním pádu budou vypadat strašně

0 0
    • prodi  

třeba Prodoli

0 0
    • LookAss  

já bych tu barvu neřešil…však není problén koupit bilý sprej ( pokud nevlastníte pistoli jako já .) ) a vybraný díl si jednoduše nastříkat vybranou barvou

0 0
    • kubad  

Třeba Tune ale výrobců je hodně , teoreticky si můžeš nechat hodit do bílého komaxitu cokoli :-)

0 0
      • Lucke  

rikal, ze mu za ne kamos da klidne litr:) 

0 0
      • Cyklo Biker  

Z mych rohu, ktere jsou stejne jako tyhle tune, ale v cerne (shaman racing), tak mu je klidne bilou barvou nastrikam nebo necham dat do lakovny a za litr prodam :) A kamos si bude moci rict, jestli chce leskly nebo matny… a to se vyplati! Rohy mam zde v bazaru k nahlednuti

0 0
        • Cyklo Biker  

A myslim to vazne. Dostal by stejny rohy jako tyhle bilé tune, jen bez napisu – mohl by se vymlouvat, ze napis se uz osoupal… Za cenu 900,–. Beres?

0 0
          • jIrI___  

:-DD

0 0
          • HockeyBiker  

A to se vyplatí:D za 400 beru:D

0 0
            • Cyklo Biker  

Pockej, a kdo pak dostane ten litr? :) Se s tebou o ten litr rozdelim – petistovku das me, a druhou si nechas. Takze kamos to bude mit vlastne za 1400: 900 bude me, 500 tobe… No neber ty prachy, prakticky jen ze si napsal na B-F, tedy za nic :)

0 0
              • HockeyBiker  

ale on mi ty prachy nedá jen za to že mu řeknu kde je sežene:D on mi ty prachy dá za to když mu je dám do ruky a bude spokojenej:D takze kdyz ty mi je das za 900 tak na tom vydelam kilo…to mu můžu taky nastříkat náký co mám doma třeba autolakem:D a bude to mít i s metalízou…

0 0
                • Cyklo Biker  

Tak to sem blbe pochopil no. On teda chce bily rohy do litru, ze.

0 0
                  • HockeyBiker  

No…oni začnou určitě dělat bílý wcska, tak mu řeknu ať si počká

0 0
                  • jIrI___  

Co je vlastně na těch tvých Shamanech, co prodáváš, špatného? V inzerátech jsem se dočetl, že je něco podělaného se šroubem a víc jsem z toho nepochopil :)

0 0
                    • Cyklo Biker  

Krom sroubu nic (ten se zkusim jeste odvrtat a dat novy), ale me nevyhovuji – jsou na me kratke a lezi mi tu bez uzitku.

0 0
      • teepeex  

mne bily rohy taky dvakrat nepritahujou, ale tyhle jsou jiny

proste jsou vymazleny a vazej jenom 58g, coz je neskutecny

0 0
    • juice  

a co bílé karbonové? http://www.triexpert.cz/…62-s10157760

0 0
    • l-e-t-o  

bílá barva na kolo. fůůůj.

na kolo jedině černá a možná ještě černější černá:)

0 0
    • ecs  

napriklad:

tu

0 0
    • mr.antik  

boze…

0 0
    • Q_cze  

Bílý rohy mám dva roky na kole a jsem s nimi maximálně spokojený. I po několika pádech vypadají pořád dobře, ale asi padám šikovně. Ránu kladivem by to nevydrželo :-D

http://rybka.wz.cz/bilycarbon.jpg

Pokud by jsi je chtěl, tak myslím, že vyjdou na 1 086 Kč 

0 0
      • kubad  

není ta „bílá“ spíš stříbrná?

0 0
        • Q_cze  

je to bílý karbon. Není to až tak bílý, ale určitě je to teplejší na ruce, když se ještě nejezdí v hlouhých rukavicích ;-)

0 0
          • prvniodkonce  

Hliníkový barendy chladí i přes dlouhý rukavice. Karbon rohy jsou nejlepší volba na zimáka :)

0 0
    • Q_cze  

Ty růžky prodává Triexpert

http://www.triexpert.cz/…62-s10157760

0 0
    • siafu  

se primlouvam za karbonove rohy, obzvlastne pokud se jezdi i za chladnejsiho pocasi. mam kratke Woodmany a alu objimka je citelne chladnejsi nez karbonova cast rohu…

0 0
      • pepek  

No já na nich mám neoprén (neklouže to), ale to ty bys asi neskousla, bo by nebyl vidět ten nápis. (a ten je vlastně nejvíc nejdůležitější.)

0 0
        • DaSnail  

8o)

0 0
        • siafu  

co je tam za napis, je mi vcelku jedno, jen potrebuju nejaky fakt kratky rohy, pokud karbonove lepsi… takovy WCS jsou treba na muj vkus dlouhy a jeste je to uzka nudle :/

0 0
      • HockeyBiker  

no já bych si je už nekoupil, jeden pád a 500 v hajzlu…

0 0
        • Q_cze  

od roku 2005 do ted jsem na Cubíkovi objel pár závodů a těch pádů co bylo bych nespočítal, kdy se třeba ohnula i podsedlová trubka, ale rohy z bílého karbonu drží pořád a ty šrámečky co jsou na nich jsou díky jakoby pletenému designu neviditelné. Kola předtím jsem měl vybavená rohy z AL a ty se ohnuly raz dva a to nemluvím o těch špuntech, které se pak i blbě schání.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.