Berounská MTB 24 hodinovka – 27.-28.7.2013

32 nepřečtených
  • Bouba

    Bikerky a bikeři,

    hobby team More Than Bikers vás tímto srdečně zve na další ročník Berounské MTB 24 hodinovky, který se uskuteční v termínu 27.- 28.7.2013. Čeká na vás členitý okruh o délce 14,3 km vedoucí převážně po lesních cestách zpestřený o několik umělých překážek, jako např. rampa (sjezd) z jezu, přejezd berounské lávky dole zakončené schody atd. V každém kole nastoupáte 385 výškových metrů v některých místech s 18% sklonem terénu. I přesto je trať jezdivá a vhodná pro každého, kdo si na ní troufne.

    Máš-li dostatek ODVAHY a ODHODLÁNÍ přihlaš se na BEROUNSKOU MTB 24 HODINOVKU. Při tomhle závodě si hrábneš až na dno svých sil, ÚNAVA bude tvým parťákem na trati i v depu. Získáš zde ale i nová PŘÁTELSTVÍ a pokud budeš mít dostatek ODHODLÁNÍ tvá cesta povede až k VÍTĚZSTVÍ.

    Více na www.berounska24h.cz

    nebo www.facebook.com/Berounska24h

    0 0
    • jecnak  

      Skoda, ze to neni o tyden drive. O tom vikendu odjizdime na dovolenou.

      0 0
    • teepeex  

      24h na okruhu 14km/385m up?

      uzivejte molodci:)

      0 0
      • Smazaný účet  

        nesmí se jezdit moc rychle, aby se závodníkům nezamotala šiška :-)

        0 0
      • Darkson  

        loni jsem váhal, jestli to nezkusim, ale jezdit nahoru na Děda a dolu nemám morál ani fyzičku:-)

        0 0
    • fousek  

      400m na kolo? takze je to vpodstate 400m na 7km. Vsem borcum co nastoupi preji mnoho sil

      0 0
    • Bouba  

      Nevím kluci čeho se bojíte … loni to dala i malá holka a na sólo :-)

      0 0
      • jecnak  

        Taky porad nechapu v cem je problem. Podle techle uvah by byl nejlehci nekratsi okruh s nejmensim prevysenim. Jenze kdyz jsem letos takovy okruh na 24hours po loukach a rozsekanyh cestach jel, prisel mi jako suverenne nejhnusnejsi trat. Takze jestli je Beroun po slusnych cestach, tak nejaky nastoupany metry nehrajou prilis roli.

        0 0
        • teepeex  

          nastoupany metry hrajou VELKOU roli

          stejne velkou, jako kvalita trati

          mozna ale ne pro horsky blechy:)

          0 0
        • karliner  

          Já jsem tedy spíš cykloturista než závodník, ale údaje o převýšení na kolo mne s naprostou jistotou od účasti odradí. Ale třeba je cílem organizátora vyselektovat mne podobné zevláky, kteří se těch údajů leknou :-)))

          0 0
    • Bouba  

      Beroun se jede po lesních cestách se spoustou singltreků a z malé části okolo Berounky a historickou částí města. Nechybí ani umělé překážky a schody … prostě každý si přijde na své :-)

      0 0
    • wenda.simon  

      Vraťte to na Zdejcinu! :-) Letos by mi to možná mohlo vyjít.

      0 0
      • Bouba  

        Přes Zdejcinu se samozřejmě pojede, jen tam bohužel nemáme takové zázemí pro depo jako v kempu u Berounky. V roce 2010 dopadlo fotbalové hřiště na Zdejcině po 24 hodinovce katastrofálně a fotbalistům to přidělalo spoustu vrásek na čele. Proto letos stejně jako loni startujeme a končíme v kempu v Berouně. Díky tomu si užijete nádherný singl doplněný o můstky při sjezdu ze Zdejciny do Berouna. Uměle vytvořený sjezd z jezu a schody na lávce u autobusáku :-)

        0 0
    • Bouba  

      Nový design trička s logem závodu Berounská MTB 24 hodinovka … jak se vám líbí? :-) Dáváte přednost klasické bavlně nebo jste ochotni si připlatit za funkční materiál u trička ze závodů?

      0 0
    • Bouba  

      Včera jsem byl projet trasu Berounské MTB 24 hodinovky, tak abych jí zkontroloval. Trasa je z 95% bez problémů sjízdná Těch zbývajících 5% tvoří zarostlé úseky, padlé stromy, větve přes cestu atd. Všechny tyto drobnosti budeme průběžně odstraňovat a do závodu bude trať 100% připravená :-) Ještě taková malá drobnost. Podle mé GPS měří trasa 14,4 km a nastoupáte na ní 285 m … tímto tedy upřesňujeme data převzatá z B24h z roku 2012.

      0 0
    • Bouba  

      Přemýšlíš nad tím zkusit si nějaký extrémní závod na kole, ale 24 hodin ti přijde na začátek moc? Máme tu pro tebe jeho 12 hodinovou variantu :-) I dvanáct hodin ti přijde moc? Postav dvoučlenný, nebo čtyřčlenný tým a rozděl tuhle porci kilometrů i mezi své kamarády :-) Každý z nás co už 24 hodinový závod jel také někdy začínal … no a proč nezačít právě u nás v Berouně! Nechceme, aby 12 hodinová varianta závodu byla jakousi atrakcí nebo doplňkem klasické 24 hodinovky, ale chceme z ní letos udělat plnohodnotný závod se vším všudy :-) Ještě pořád váháš … klikni na www.berounska24h.cz a přihlaš se … budeme se na tebe těšit na startu.

      Zažiješ pocity, které tě možná na vždy změní :-)

      Organizační tým závodu Berounská 24 hodinovka

      0 0
      • Smazaný účet  

        12h zní zajímavě…na to bych měl i mít :-)

        0 0
        • karliner  

          Stejně ti do toho něco vleze :-P

          0 0
          • Smazaný účet  

            jsem neřekl, že to pojedu letos…ale když to bude i napřesrok, tak bych s tím mohl počítat a trochu se na to připravit…pak bych do tý 12h šel :-)

            teď mám tak na 6–8h max

            0 0
            • McBlacky  

              to není delší než IM, takže v klidu. si na začátek dáš rozplavbu v Berounce, pak nakroutíš na okruhu 180km a zbytek do limitu doběhneš :)

              0 0
      • BEnY23  

        Letos jsem jel popré 24h závod a to jako člen 4ky v Jihlavě. Je to opravdu super zážitek, těžkej ale krásnej :). uvazuju že bych teda zkusil i tu Berounskou…

        Pro ty kdo váhají, určitě to zkuste je to pecka! :)

        0 0
      • BEnY23  

        Kolik je tedy správný údaj 285 nebo 385 to je totiž velký rozdíl pro moje nohy :)

        0 0
        • Bouba  

          Správný údaj je 285 m !!! Bohužel byla převzata špatná nastoupaná výška (385 m) z předchozích ročníků.

          0 0
          • jecnak  

            V tom pripade je to srovnatelne spis s Jihlavou. Navic pochybuju, ze tam mate 3 brody a vytlac jako v Liberci, takze to bude spis lehci 24ka. Tolik k obavane obtiznosti trasy.

            Skoda, ze v sobotu odjizdim na uz zaplacenou dovcu, rad bych se postavil na start, kdyz uz jsem se dal konecne zdravotne dohromady.

            0 0
    • Bouba  

      Z důvodu budování protipovodňových opatření na řece Berounce jsme byli pro letošní rok nuceni mírně pozměnit trať Berounské 24 hodinovky. Na druhou stranu jsme upravili tolik oblíbený úsek singl treku (lávky), jež se bude letos na rozdíl od předchozího ročníku jezdit i v noci :-) Na trati se stále pracuje a na závod bude doladěna k vaší spokojenosti :-)

      0 0
    • Bouba  

      Vy ještě nejste přihlášeni na Berounskou 24 hodinovku?

      Ti nejlepší už tam jsou :-) Letos se na startu a na trati budete potkávat a soupeřit s Jiřím “Beykem“ Mílem, který letos dokončil jeden z nejextrémnější závodů u nás “1000 miles“ na fantastickém 7.místě, nebo Markétou “Peggy“ Marvanovou, která letos jako nejmladší závodnice byla na závodě “1000 miles“ nejlepší ženou a zároveň celkově skončila na 33.místě.

      Zbývá již jen 9 dnů do závodu tak neváhejte a přihlašte se ať můžete změřit své síly s těmi nejlepšími ! :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.