• morfeus

    Čau borci, nemáte někdo zkušenost s touto firmou na výrobu dresů, díky za odpovědi

    0 0
    • radek01  

      Znám ale nemám vyzkoušeno myslím,že to bude Ok co tak vidím na závodech tak Pajin tomu dělá dobrou reklamu a jsou i hezký taky jsem nad tím přemýšlel ale koukám na každou kačku koupil jsem Eleven v setu.

      0 0
    • JakeF  

      Mám. Kvalita celkem odpovídající ceně, chybu tím neuděláš. Ale teda Lawi se mi líbí víc.

      0 0
    • Ma7ous  

      Mám od nich dres,zateplený dres, kratasy, vestu(neprofuk), návleky na ruce, nohy, kolena mám to první sezónu a například s porovnáním se sýkorou a nebo lawi co jsem měl předtím je tohle o třídu výše, kladně hodnotím hlavně vložku do kraťasů ta je nejlepší jakou jsem kdy vozil

      0 0
      • McBlacky  

        každá firma nabízí více vložek. Konkrétně Lawi minimálně 4 pánské, Sýkora to samé.

        0 0
        • Ma7ous  

          Porovnávám nejvyšší modeli dané značky, takže teoreticky to nejlepší co nabízí.

          Jinak mě napadl ještě jeden poznatek, každá značka si vezme za zpracování návrhu minimálně 1000Kč v případě sýkory snad 3000Kč, i když jsem dodal celý návrh v křivkách. U Bemaniax jsem platil 300Kč :)

          A to nemluvím o tom že nemají přsně dané pozice pro logo značky a člověk nemusí držet ani jejich barevnou kombinaci loga, což je třeba u Lawi problém.

          0 0
        • erne100  

          Lawi mi teda připadá jako děsnej šunt, skoro jako Eleven. Materiál je tenký, šití křivé, je vidět čím tlačí cenu dolů. Nevyplatí se to. Bikemaniax osobně nevím, ale na letmý pohled bych je zařadil do téhle low cost partičky.

          0 0
    • soucek  

      Objednávali jsme u nich dresy s vlastnim designem, celkem asi 16 dresu. Komunikace dle meho nazoru na hodne dobre urovni, jsou velice ochotni, pred objednanim poslou zkusebni sadu dresu. Po vyzkouseni jsme nechali prodlouzit delku dresu. Muzes si vybrat jake chces zadni kapsy, viz foto. Vzali jsme verzi s trema kapsama a snizenyma bocnima – vyhoda ze nemusis tolik lamat zapesti kdyz pro neco sahas do kapsy. Dresy mame 2 sezony, otec v nem absolvoval 1000miles s Kopkou a porad drzi, neparaji se a rychle schnou. Takze za me urcite doporucuju.

      0 0
    • poriz1  

      Ahoj. Jen se chci zeptat. Přišel mi od této firmy na zakázku vyrobený dres. Je v pořádku takové zakončení rukávů a nohavic? Nebo je to nedodělané? Děkuji za reakce

      0 0
      • rasto  

        zasli jim fotky, ktere jsi vystavil na foru a zeptej se jich. na muj vkus i dle mych zkusenosti opravdu pusobi nedodelanym dojmem. zajimave je, ze se tyka obou ks obleceni a ne pouze jednoho…

        0 0
      • jakub  

        bud uplne vklidu, jsou vporadku… dodelane.. oni maji jiny způsob zakonecni, taky jsem z toho byl nejdrive prekvapenej… ale je to v pohodě… a drží to dobře

        0 0
      • jakub  

        bud uplne vklidu, jsou vporadku… dodelane.. oni maji jiny způsob zakonecni, taky jsem z toho byl nejdrive prekvapenej… ale je to v pohodě… a drží to dobře

        0 0
      • JakeF  

        Naopak, tohle vypadá dost slušně udělaný a zakončení to je dobrý. Proti tomu, co tu od nich mám starší, to vypadá o třídu líp.

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Jak píšou ostatní. Tohle zakončení je super. Už to dneska dělá hodně výrobců. Nevýhoda může být, že rukávy a nohavice mohou být trochu delší, ale tady to asi nebude ten případ.

        0 0
        • McBlacky  

          ono se dělají krátký a dlouhý (kalhoty) jediný problém je, že může být moc těsné to obšití nad poslední volnou částí. A pak to dost zle škrtí přes stehna, chce to zkusit.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse