• Pa.T2

    Zdravím Vás,

    na netu jsem našel celkem alespoň pro mě zajímavou nabídku – nechat si udělat dres dle vlastního designu. Základní cena je 1650,– Kč za set (dres a kalhoty) při objednávce 5ks. Dres může být jak sportovní, tak turisticky volný, dá se zvolit mezi dvěma typy vložek. Tak mě tak napadlo, kdyby mělo pár lidí zájem, mohli bychom si nechat udělat vlastní dresy za slušnou cenu (určitě je tu spousta fanoušků nějaké automobilky, mobilní značky, nebo by si například chtěli nechat udělat mapu nějaké známé cyklotrasy na svůj dres, nápadům se meze neklade)

    Více zde: http://www.bemaniax.cz/…cni-nabidka/

    Díky za odpovědi a případnou spolupráci:))

    0 0
    • OLy  

      myslím že kalas to dělá i od jednoho kusu za podobnou cenu=)

      0 0
      • Mikikuba  

        Nejen kalas…téměř všichni výrobci a kalaš téměř nejdražší…

        0 0
        • ELx  

          možná nejdražší,ale rozhodně kvalitnější než třeba Atex :-)

          0 0
          • Mikikuba  

            nemyslím a ani to moc lidí teda neříká spíš si na kalase stěžují…ale nic nevnucuju…já mám vše jak asi víš od atexu a velká spokojenost.a není to o sponzoringu ale o testování na opravdu dost km a při dlouhých závodech.na sobě jsem teda měla ledacos a atex number 1 jasně.

            0 0
            • Mikikuba  

              Ono ultra totiž kompromisy nesnese takže já prostě musela jít do kvality…i když na to může mít kdokoli jakýkoli názor či někomu třeba nesedne střih.

              0 0
          • roud  

            nvm jak atex ale kalas je podle mě šedej průměr :O(

            0 0
            • Mikikuba  

              já si to myslím také a co se bavím tak nejsem sama.z principu mě to zajímá, protože jsem dlouho řešila u koho budu šít.a to jsem vůbec tehdy netušila,že navážu úzkou spolupráci s Atexem a tehdy jsem šla jen po kvalitě.

              0 0
        • OLy  

          tak já to jen plácnul v tuhle chvili sem si nemohl na nic jineho vzpomenout. já mam lavi a spokojenost ale teda vybírat sem si nemohl, nafasoval sem a tim to končí=D

          0 0
          • roud  

            mam to jen z doslechu ale lavi je prej jeste vetsi traga nez kalas (nevozil jsem od nich nic tak nemuzu objektivne posoudit)

            0 0
            • Biker jak Pes  

              Já vozil oboje. Kalaš asi 4 roky, Lawi 2 roky. Loni jsem vozil Teequee. Za sebe můžu říct, že Lawi byl z nich jednoznačně nejlepší. I po roce intenzivním používání (18 000km) jsou to nejlepší kraťasy co mám. Materiál už je sice onošený, to je jasné, ale když můžu, tak si vezmu právě ten Lawi dres.

              Kalaš jsem vozil už docela dávno a budu ho vozit tuhle sezónu znovu. Nejvíc mi na něm vadily ty strašné gumičky na konci kraťasů, za to bych zabíjel. Vložka jinak nic moc. Materiál byl o něco horší než ten Lawi. Od Lawi mi byl příjemnější na kůži (to bude asi individuální) a celkově se mi v něm jezdilo.

              Co se týče Teequee, tak to byla hrůza. Nemohl jsem se dočkat, až dojezdím sezónu a budou nové dresy, velikostně strašně šíleně ušité, gumičky u kraťas o něco lepší než u Kalaše. Celkově se ale dresy strašně páraly, neustále jsem odstřihoval, až jsem si je musel nechat přešít. Pak už to bylo v pohodě.

              Takže můj závěr Lawi > Kalaš > Teequee

              0 0
              • Hermanek  

                Prosim leze tento dres http://www.lawi.cz/…-xs/d-71496/ pouzit take do chladnejsiho posasi treba jako vecer nebo rano s navlecenyma rukavky? Me pripada hodne tenky tyke prusvitny :( Mam takovou ideu ze rano nasednu na kolo s rukavky poledne je sundam a privecerni ceste domu zase nasadim. Dekuji

                0 0
                • muppet  

                  jasně tam píšou že je do teplého počasí, tak pokud jsi otužilý nebo něco pod něj navlečeš (funkční triko) tak to pak jo, jinak tahle kombinace barev se mi líbí a zamýšlím jeho koupi. :o)

                  0 0
    • gumid  

      Odkaz na adresy, kde je možné si nechat vyhotovit dres podle vlastního designu od jednoho kusu výše:

      www.cyklodresy.cz = Sýkora sportswear; www.eleven.cz = Eleven; www.kalas.cz = Kalas sportwear; www.dres.cz = Dres.cz; www.lawi.cz = Lawi. + Atrex.

      0 0
      • Pa.T2  

        Díky. Nakonec jsem si předběžně vybral od elementu, mají jednoduché, ale krásné dresy které se mi zrovna hodí ke kolu:))

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.