batoh kolem 30 l pro vysokou osobu (197cm)

5 nepřečtených
  • pazelvak

    Ahoj,

    chtěl bych doporučit batoh 27l – 30 l na vícedenní vyjížďky. Můj víc jak 10 let starý doldy se mi rozpadl. Problémem je pro mě většinou krátký zádový systém, mám 197 cm. Do batohu dávám nářadí, spacák, alumatku, nějaké oblečení a jídlo na dva dny včetně hydrapaku.

    0 0
    • wanderer  

      Zkoušel jsem v krámě Trans Alpine 30 a nakonec ho nevzal kvůli větší výšce takže by ti mohl vyhovovat, je to užší a delší univerzální bágl. Mám tu menší variantu a zatím si nemůžu stěžovat.

      0 0
      • Jakobo  

        Nemyslis spis 32 EL? Ten je primo delany pro vysoke. Sam o nem uvazuji, jednu dobu uz nebyl k sehnani, ale ted se da opet koupit. Sel bych do nej, nic lepsiho imho nesezene.

        Jeste me napadl batoh pro pruzkumniky od SPM Liberec, par vysokych jej pouzivaji. Ovsem cenove taky neni nejlevnejsi nato, ze v podstate nema vyztuzene zada. Je to vylozene outdoorovy batoh, pro profi vojaky, dost vysoke kvality.

        0 0
        • Jakobo  

          Jeste jedna dost dulezita rada, mozna je to teda samozrejme.

          Tady ty vysoke batohy je nutne si prvne hodit prazdne nebo skoro prazdne na zada, nasadit helmu a projet se na kole. Mozna totiz zjistis, ze ti viko batohu bude tlacit zezadu na helmu a neda se to nijak nastavit. U nekterych batohu problem zmizne, kdyz batoh zatizis, ale je treba to fakt vyzkouset.

          Obcas si vezu do prace hadry nebo zradlo v nejakem vyssim batohu, tam jedu s plnym batohem a je to v cajku, zpatky musim mit predklonenou hlavu, coz me silene vytaci. Vetsinou se musim zastavit a neco nakoupit, jsem schopen batoh zahodit do skarpy.

          0 0
      • cosmodante  

        Také vybírám batoh a Trans Alpine po nastudování vypadá jako nejlepší volba. Díky za tip.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.