• pajik

    Najde se tady stejnej nadšenec jako já, kterej když fouká jako tenhle víkend zahazuje kolo a vytahuje plachtu s prknem? :))

    0 0
    • lenochod  

      Už nee, ale bylo tomu pár let co jo. Jedno z nejzajímavějších ježděních bylo na Nechranicích. Nevim datum přesně, ale bylo to mezi vánocema a Silvestrem. Když jsem doma nakládal výbavu a lidi chodili se sáněma, divně na mne koukali. Fláknul jsem s tím po nepěkném zážitku na moři ve Francii. Byl jsem rád že hlídka zafungovala a já se dostal cca po 4 hodinách bez vesty a neoprenu na břeh. Ne že bych to nechal ve vodě, ale debil jsem vše nechal na břehu :o((( Přece bylo pěkně :o/ Je to ale pěknej sport. No teď mám rodinu a jsem rád když uteču na kolo.

      0 0
    • TomasN  

      To už je pěknejch pár let, co jsem byl každý víkend u vody a čekal na vítr. Dodneška když zafouká, tak začínám slintat. Bohužel povinností je více a více a času méně a méně.

      0 0
    • Caryfuk  

      ja :)

      0 0
    • pedrod  

      Ted uz rikam jen: Dneska by to jezdilo! Ale driv jsme nasedali na kolo jen kdyz nefoukalo – a pokud bylo v poradku (pro ty mladsi – ne vse se dostalo obratem nejen z e-shopu, ale nahradni soucastky neprisly zrovna ten rok do obchodu atd :))). Tenkrat jsme si prkna taky placali z praskyrice sami. Dela se to dnes jeste? Kdo to pamatuje? :-D Ted uz nemam na prkno casovou a financni kapacitu, obcas si ho nekde pujcim jen tak na popojeti.

      0 0
      • JSt  

        windglider, starsi nez ja, rezany odporovym dratem z polystyrenu a nasledne olaminovany. delal ho otec. mame ho v garazi a obcas se na nem projedem, ale do velkyho vetru to neni, moc ostri, ma tendenci se otacet dnem vzhuru a vytahana dakronova plachta taky neni to prave orechove ;-). Kdyz fakt busi, tak si pujcim lepsi material, na vlastni nejsou finance…

        0 0
        • pajik  

          Jojo, taky sem se ucil na winglideru :) kamos na nej byl horzne hrdej, do ty doby, nez sme si pujcili od myho strejdy Alfu a oba poprve jezdili v poradnym vetru a ve skluzu :D

          YEAAAAAAAH, v nedeli to primo litalo, od ty doby co sem na to poprvy vlez, tak sem zmenil nazor na drive nenavideny vitr, kterej jsem vnimal jen jak nehoraznou prudu na kole…

          Docela rad bych s nejakejma lidma podnik vypravu nekam za vetrem a horama a zkombinoval jezdeni na kole a na surfu, ale bojim se, ze kdyby opravdu foukalo, tak by se kola vezli zbytecne :)))

          0 0
          • george.n  

            Ja ti dam, nadavat na myho windglidera! Nebyt nej, tak tu neni tenhle thread.:-P Nekolik let jsem na nem jezdil i v tom velkym vetru, ale do skluzu to holt nejde nooooo. :-)

            0 0
            • pepek  

              Jakto že ne? ve vetším větru vždycky, akorát musíš držet špici nad vodou, jinak následuje: katapult:-)

              0 0
              • george.n  

                Mam origos windglider s kacenou a pocitu skluzu jako na kratkym sem fakt nikdy nedosahl. Jako jo, jede to solidne, kdyz udrzim tu silenou pytlovou 6ku plachtu a nezklouznou mi nohy, ale akorat strika vsude voda a celym prknem nad hladinu sem se teda nikdy nedostal.:-) Mozna je problem v tom ze se svymi 67kg sem to proste v tom nejvetsim poryvu uz neudrzel a sel za plachtou misto toho aby se prkno odlepilo a sklouzlo. Spis se mi s pribyvajici rychlosti spicka zvedala. Ale kdyz sem se trochu naucil na kratkym, tak ten rozdil v ovladatelnosti a pocitu z jizdy je asi jako autobus/formule. Skluzu zdar!

                0 0
                • pajik  

                  LOL, já věděl, že se chytneš :D

                  0 0
                • pajik  

                  hehe a dobra fotka v profilu, neni to náhodou na mojí zahradě? :-P

                  0 0
                  • george.n  

                    a ja si rikal, kdo ze mi to tak blbe vyfotil :-P…chtelo by to aktualizaci. ;-)

                    0 0
                    • pajik  

                      hehe, jo to chtelo :) a ceho myslis? fotky, nebo kola…? ;-)

                      0 0
                • pepek  

                  Já sem tehdy asi neměl taky víc jak 70 kg, ale když byl takový vítr aby ses na plachtu mohl pověsit, tak se to zvedlo z vody úplně krásně. Špička se snažila zajet pod vodu při obratu (halze), nebo když tě ta plachta přetáhla přes těžiště. Je fakt, že takovej vítr nebyl každý den. Jasně, že s krátkým to šlo do skluzu snáz, ale zase při malým větru to byla ponorka. Nejhorčí je, že jsem si teď uvědomil, že už jsem na tom 15 let nejel :-(

                  0 0
          • Caryfuk  

            Jasne, na jare na gardu. Ale na kole jen z kopce.:)

            0 0
    • JirkaT  

      Bejvávalo. Tahle neděle musela být na surfu super. Podzimní teplé větry od jihu bývalo v tuzemsku to nejlepší. Často jsme ale dost času pročekali na břehu. A tak kdo chtěl mít větší jistotu větru cestoval na Lago di Garda nebo do Polska na Hell. Adrenalinu kraťase ve skluzu na trapézu se jen tak něco nevyrovná. Kolo je ale dostupnější. Dáš třeba 4 na střechu auta a taky víc jezdíš než čekáš a strojíš cajk.

      0 0
    • wroum  

      uz dlouho sem na tom nejel :-) ale v garazi mame stale este dva samodomo plovaky – jeden je este slanej z Jugoslavie, kde byl naposled na vode. psal se rok 87 a me bylo 6 let :-)

      jinak sem jezdil na Slapech, ale zadnej dravec nejsem :-)

      0 0
    • v3d  

      Jj, na větru jsem závislej pořád, jen jsem letos prodal svýho Snake-a a už lítám jen na dracích. V zimě se snowboardem a v létě buggyna, na vodě s tim nenmám nejlepší pocit.

      0 0
    • cabbage  

      trochu větší prkno…

      0 0
    • baboon  

      Jojo…Zrovna tenhle vikend busilo docela fajnove..:)))

      0 0
    • lenochod  

      Tak jsem i našel foto z těch Nechranic v zimě. Přiložil jsem ještě foto mého ptáka (už cca 7 let starý). Taky další koníček.

      0 0
      • lenochod  

        tak teď

        0 0
        • lenochod  

          jo a ještě knajping :o)))

          0 0
        • wroum  

          krasnej akrobat :-)

          neco takovyho si na pristi rok poridim taky – ty metrovy EPP mrchy me pomalu prestavaj bavit :-D

          0 0
          • lenochod  

            Superstar, 2,2m rozpětí hmotnost myslim že byla kolem 8kg, motor TITAN ZG 62SL (bezíňák). Půjčil jsem ho kámošivi a on jej zazdil. Já jsem s ním nalítal hodně hodin. Byl to mazec, moc pěkně dělal autorotační fugury. Teď mám rozdělanýho cca 3 roky Tigermotha 2,7m. Tam je Titan 38ccm s reduktorem 1:3. Na tom reduktoru, jsem lítal 80 cm vrtuli. To už je pěknej klacek. My jsme s kámošem trochu ulítlý na obry. Na obrázku je kámošovo novej ptáček 3m rozpětí a myslím kolem 18kg letová hmotnost. Motor je ZDZ 160ccm.

            0 0
            • wroum  

              njn sem hovnar :-)

              odkud jsi respektive kam chodis litat?

              jinak planuju neco tak max na 15 ASP (funtana, CAP, extra…) tzn cca do 1,7m rozpeti. obrik by se mi moooc libil, ale nemam to jak rozumne prevazet, drahy to je a kazda chyba se krute vymsti a este ke vsemu neni slozity tim nekomu ublizit. zatim budu jen obdivovat :-)

              kazdopadne preju stejnej pocet pristani jako startu :-)

              0 0
              • wroum  

                tipuju ze litas v Lipencich.

                0 0
                • lenochod  

                  ne ne, máme (leteckej klub AMG Mýto) vlastní letiště, jen sami pro sebe. Cca 200m asfaltu a nádhernej trávník kolem do kola. Žádnej jinej provoz. Je ta kousek od železniční stanice Kařízek – cca polovina Praha Plzeň. Deset km od tamtud bydlím a 10km to mám na nejvyšší vrchol Brd – Tok. Jo holt kluci z vesnice :o))

                  www.mapy.cz/?… src=""1.im.cz/ma­py/img/usericon­.gif":http://1.im.cz/…usericon.gif" width=„88“ height=„31“ border=„0“ alt="" title=„Mapy.cz: Najdete nás zde“

                  0 0
                  • wroum  

                    aha :-)

                    chtel sem se k vam jet kouknout na combat, ale nestih sem to :-/

                    z chalupy to mam na Tok asi 25 km (Spaleny porici)

                    BTW: mit moznost takovyho letiste, tak bych si toho obrika asi taky poridil :-/

                    0 0
                    • lenochod  

                      Je to neskutečnej žrout času a peněz, jelikož mám rodinu a čekáme přírůstek, moc toho času už na toto není. Radši si vezmu bika a protáhnu kůži. Sedím na zadku celej den :o( Každá chvíle v přírodě je paráda a mám z ní radost – foto :o)) (autor BLUE)

                      0 0
                      • wroum  

                        jj ja vim – i maly mrchy zerou hafo casu

                        krasnej vyraz .-)

                        0 0
    • martt  

      ja jazdim aj na surfe, som ale vecny zaciatocnik. Tohto roku som bol na vode asi tyzden, fukalo iba tri dni.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.