Alpy Zell am See na začátku května

5 nepřečtených
  • Coocen

    Ahoj,rád bych s celou rodinou navštívil kolem cca 3.-10.května oblast Zell am See a Mittersill.Můžete mne poradit, jaké počasi lze čekat v údolí v tomto ročním období? Rád bych využil kol na vyjíždky, i s dětmi.Díky za info.

    0 0
    • coplos  

      Může tam být ještě sníh a taky může být moc pěkně. S dětmi po cyklostezkách např. Krimelské vodopády (tam vlakem) se dá v pohodě-je to víceméně po rovině.

      Nahoře bude ještě asi zima, ale předpokládám, že tam s děckama…jo bydlel jsem tam u p. Plísky z brna a mohu opravdu jen doporučit (apartmány Challets).

      0 0
      • pegas  

        můžeš mě prosím hodit bližší info o mailu o ubytování?díky

        0 0
    • beavis  

      Jak tam bude zacatkem kvetna je tak slozity rict asi jako jak bude u nas:-) Kazdopadne nejlepsi je sledovat webovy kamery, kterych je v Alpach dost. Jedna nabizi luxusni pohled jak na jezero, tak i na Kitzsteinhorn a Schmittenhöhe. My jsme byli vloni o kvetnove svatky v oblasti Salzkammergut a v 1600 m.n.m. jeste byl snih. Jinak dole bylo krasne akorat tak na vylety s detmi. Takze jediny doporuceni, sleduj webky a pocasi;-)

      0 0
    • malamala  

      Minulý rok v tebou zmiňovaném období byla teplota od 13 – 17 st.C , většinou polojasno. Na ježdění v nížině pohoda, na kopcích to již bylo horší … viz. http://milanzajic.blog.idnes.cz/…oramata.html ;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.