• Milosch

    Ahoj, snažil jsem se nalézt odpovědi na netu, ale bohužel neúspěšně a tak to zkouším tady. Jak jsem tak pročítal diskusi, je tu chytrých hlav více než dost :-)

    Snažím se zjistit, kde se na trase cyklostezky Alpe Adria (Salzburg – Grado) nacházejí nějaké cykloservisy. Prostě kam se můžu v případě nouze obrátit, protože vždy se s kolem může něco nepředvídatelného stát, snad mi rozumíte. Dá se najít nějaká mapa, kde už jsou zakreslené, nějaký seznam nebo tak něco?

    0 0
    • jenda95  

      Mi zatím docela fungovaly opencyclomaps

      0 0
      • Milosch  

        Díky jendo, to neznám a podívám se na to.

        Budu pochopitelně rád i za tip na jakýkoliv cykloservis na trase, který někdo zaregistroval popř. využil. Prostě to nemusí být za každou cenu nějaký seznam.

        0 0
        • jecnak  

          V tech Opencycle mas i dost jinych motivu – byvaji tam treba autobusove zastavky, kde se da schovat pred destem. Ke stazeni do Garmina a jinych navi je tu navod No a nize mas treba Salzburg – v tomhle vyrezu 4 servisy.

          0 0
          • Milosch  

            Díky, to by mohla být nejschůdnější varianta. Původně jsem plánoval zmapovat servisy a uložit si je jako body do navigace, ale asi bude pohodlnější vybrat celé mapové podklady podél cyklotrasy a v případě potřeby zazoomovat a najít je přímo na mapě. Navíc taková mapa se jistě bude hodit i když jsem slyšel (rozuměj četl), že je tato cyklostezka dobře značená. Ale člověk nikdy neví…

            0 0
            • Pavel  

              Adrii jsme jeli loni…No,značená je sice celkem dobře, ale nemít ji v Garminu, tak tam bloudíme asi dodnes :-D

              Cykloservisy jsme nepotřebovali, takže nevím, jestli a kde nějaké byly…

              0 0
              • Milosch  

                Ajaj, takže přece jen nepodcenit přípravu. Raději si mapu hodím do Oregonu, kterého si stejně budu brát sebou (mapa na kartě nic neváží :-)

                0 0
                • Pavel  

                  V Rakousku, pokud si teda pamatuji, tak to bylo celkem OK, ale v Itálii to občas bylo takové italsky italské… :) Pár odboček jsme přejeli. A přes Udine bych se bez GPS asi fakt nevymotal…

                  Přesně jak píšeš, mapa na kartě GPS nic neváží…

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.