Akce Z - soucinost tlumice a vidly

12 nepřečtených
  • Dubys

    Uvazuju letos o koupi noveho HT (superior 920 ve sramu x9). Az budou prostredky pristi nebo pres pristi rok, koupil bych nejaky full ram a veci ze supa prevlekl na full. Jen si nejsem jistej, jestli neni lepsi koupit fulla jako celek, kdy uz vyrobce ladi kolo jako celek? Nebo ne? Jak rika spesl: „dva mozky – smysl singltreku“. Pride mi to jako elegantni reseni, full s vybavou, kterou ma 920 stoji okolo 70ti, takhle to bude aspon rozlozene na dve splatky.

    0 0
    • Bully  

      Pocitej s tim, ze te predelavka HT na FS vyjde ve finale o dost penez vic, nez kdyby sis koupil toho fulla rovnou. Je docela slusna rada dilu, co se muzou na dvou ramech lisit (hlavovy slozeni, prumery trubek= jiny presmykac, ruzny navarky atd.atd.), takze ti ve finale zbyde hezkych par dilu, co prodas asi jenom pod cenou, ne jenom samotny ram. K tomu si pripocti bud mastnou cenu za servis, nebo slusnou palku za naradi, pokud nemas komplet vybavenou dilnu pro premontovani vsech dilu. A zkusenosti a cas.

      0 0
    • kubad  

      po tom threadu HT/Full je dost odvaha napsat že kupuješ HT.

      0 0
      • Dubys  

        no coment :)

        0 0
      • roud  

        heh to že par lidí napsalo že HT je naprd neznamená že ho nemá cenu kupovat :O)

        0 0
        • Dubys  

          navic ja uz tu 920ku kupuju 2 roky a strasne se mi libi. a to, ze HT is dead , jak se na tom vetsina tady na BF shodla uz na tom asi moc nezmeni.....

          0 0
          • MlokCZ  

            Klidně si HT kup, když ho chceš. Ale ne s tím, že ho za rok předěláš na fulla, to je nesmysl.

            Prostě se nejprve definitivně rozhodni jestli chceš HT nebo fulla a podle toho se zařiď.

            0 0
    • kesu  

      kup rovnou fulla na vybavu nehled hlavne at mas dobrej ram,zbytek kdykoli vymenis

      0 0
    • Lišák  

      A co takhle vynechat koupi nového HT a rovnou koupit rám FS+tlumič+vidlu+ko­touče? Ty ostatní věci dokoupíš průběžně.

      0 0
    • MlokCZ  

      S tou cenou to vůbec není tak hrozné. Slušný full s podobným osazením je tak za 40–60tis. Kolem 40tis. myslím např. Canyon XC, výbavu má v něčem o chlup horší, v něčem o chlup lepší než ten Sup. Takže cena může být jen o málo vyšší než ten Sup stojí.

      Do varianty letos HT a příští rok full rám bych nešel v žádném případě. To máš teď kolem 30tis. a pak kdybys to chtěl přestavět na něco jako Canyon XC, tak rám s tlumičem bude za třeba 25tis., vidlice ze supa nebude také vhodná. Takže tím to nerozložíš, ale akorát šeredně prodraží (tedy můžeš pak jít cestou prodat Supa a koupit fulla, to už je lepší, ale i tak na tom dost proděláš).

      Takže buď kup rovnou fulla nebo kup HT s tím, že ho chceš a nebudeš chtít za rok fulla.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.