Kolo - Akce Makro (Deore za 6 tis)

17 nepřečtených
  • K2

    Ahoj vespolek, chtěl bych upozornit na akci v Makru. Mají tam kolo na alu DB rámu s Deore řazením, přehazkou a smykem + nějaká RST videl za 5999 s DPH. Ostatní komponenty podle popisu v letáku mi příjdou jako levnější, ale funkční věci (dvojité alu ráfky, alu V brake a pod) Za tu cenu mi to přijde v pohodě, pokud scháníte levnější kolo pro někoho kdo by rád rozumnou kvalitu a nechce moc investovat. Neviděl jsem to kolo naživo, zadní kované patky mi připomínaly Author, RM a pod.

    0 0
    • gobike  

      V tom bude nejakej hacek!

      0 0
      • K2  

        Třeba omezený počet kusů…

        0 0
        • gobike  

          Nebo kolo nahovno.

          0 0
          • McBlacky  

            přesně, deore řazení šaltr a smyk = 2000 v nákupu pro makro ( a to hodně přeháním) a zbytek klasická supermarketovka. ale je vidět že marketing maj dobrej :)

            0 0
            • K2  

              Z letáku to kolo vypadalo celkem OK a zařadil bych ho do cen kategorie cca 10 tis (původní cenu psali 11) Už použití značkové RST vidlice oproti Zoom a Balistik o něčem svědčí :) + DB rám s kovanými patkami na supermarketovkách taky běžně nebývá. Nejsem dealer Makra, upozorňuji na z mého pohledu dobrou nabídku pro ty co mají hlouběji do kapsy.

              0 0
              • zac  

                Abych se priznal tak si tohle kolo bude kupovat muj strejda. Nechtel dat vic penez a presto ze sem mu vzdycky rikal ze kolo ze supermarketu nikdy, tak tady jsem mu rekl at si to koupi.

                0 0
                • zac  

                  tak sem ted se strejdou mluvil a rikal ze se tam jel podivat a ze vsechny ty kola byli v prisernym stavu… :) na vsech osmy nebo nejaky jiny vady. :)

                  0 0
              • gobike  

                Tak na letáku to dobře vypadat mohlo, „značkovou“ RST vidlu seženeš tak za 1000kč(capa), nebo ses blbě podíval a ve skutečnovsti to byla vidla TSR!(davají se na Levný Olprany) a DB rám normání člověk neví co to je a ani to nepozná, a na takovejch letákách se hodně lže, takže bych tomu moc nevěřil. A navíc, původní ceny, který sou napsaný u takovejch věcí jsou hoooodně nadsazené. To být můj názor.

                0 0
                • hydrant  

                  DB rám: včera jsem byl u nás v karfuru, procházím kolem vystavených „bajků“, kde stojí manželský pár okolo 50 let: Pán ohmatává a proklepává rám se slovy: „To je dost zajímavej rám…“ Byl to machr od pohledu…

                  0 0
                  • gobike  

                    Se nediv, když se doma vozí na Ukrajině. Zkus ohmatávat nejdřív „rám“ ukrajiny a potom třeba nějaký kolo za 8 tis. a rozdíl určitě pozná i *******.

                    0 0
                  • gobike  

                    Jo a ješte takový lidi kolem 50ti obvykle nazývají rám „kostra“ a nejenom oni.

                    0 0
    • jihra  

      Na taková kola bacha. Může to být slušné kolo, ale chce to podrobnou prohlídku na místě. Jde totiž o to, že takové ty dobře „viditelné“ díly mohou být značkové, ale takové ty méně nápadné věci mohou být šmejdy – třeba řízení, které nejde seřídit a po 200 km odejde, pastorky ala staré česká pětikolečka (bez náběhů a upravených profilů zubů), středové složení, které se po pár km rozsype, trojpřevodník pez náběhů a upravených zubů, ten nejobyčejnější řetěz atd. Takže řazení, přesmyk a přehazka mohou být Deore, ale stejně to všechno může řadit pod psa a budete s tím furt v servisu. No a o RST vidlicích mám své (dost špatné) mínění. Přesto netvrdím, že to nebude kolo za dobrou cenu, která odpovídá kvalitě.

      0 0
    • sann  

      ted se divam do te nabidky a je to tak: rafky alexrims, kazeta shomano deore, hazecka deore, smyk asi deore i kdyz vypada jak acera, kliky noname, vidle capa T4,hlava integrovana, sitove vecka, kombinace plastu a duralu, plaste asi taky naky noname, sedlo asi pohodlny nebude, predstavec je stelovatelnej zoom coz taky neni zadny ideal a ram proste hlina i kdyz patky to ma stejne udelany jako ravo,apache atd no a at si o tom kazdy udela usudek sam, co se vypalti a co ne

      0 0
      • gobike  

        No tak jak jsem rikal, to co je videt tak je celkem dobry, zbytek nahovno.

        0 0
    • sann  

      jo a koukam, ze tam pletou vsechno dohromady, protoze na kole v letaku maji alexrims rafky a v letaku naky Weinman a zatim zac2000, coz je rigida, no to chci videt, co vlastne na tom kole bude nasazeny, kdyz prijede clovek do makra:)

      0 0
      • Jenda  

        zac2000 a zac19 se dela jak pod rigidou tak weinmanem a mam dojem ze i pod alexrims -divim se ze zrovna tebe to prekvapuje:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.