• peg

Mám černo-červený a taky trochu šedý kolo a chci tam dát Hutchinson Scorpion Tubeless. Bude to vypadat dobře? A vůbec stojí ty pláště za něco?? Díkes.

0 0
    • Daf  

Treba Scorpion Light se dela celej cernej.

0 0
      • peg  

To já vím. Právě že mě se hrozně líbí tahle barva, ale jestli to nebude vypadat blbě. I když Cannondale je dává skoro na všechny kola (na zelený, na hnědý,…). Tak nevím. Někdo to hold zkusit musí. Tak to budu asi já. :)))

0 0
        • Beeda  

Proc to resis, proste to tam hrkni a jezdi, hlavni je jake ma jizdni vlastnosti, nebo s nim budes chodit po vystavach… B.

0 0
          • Lance  

Souhlas s Beedem, vubec neres jestli by ti nekdo neco rek, to muzes mit na haku,pokud se ti libi kupuj a jezdi

0 0
          • McBlacky  

no jo ne každý má takový štěstí že má hezký a funkční kolo zároveň. jediný co bych ti vytknul jsou ty spacery nad představcem :-)

0 0
    • MARIN  

cece a chces na tom kole vubec jezdit nebo jen koukat jak visi na zdi?

0 0
    • Meesha  

Ty sedivy Tublessy se mi taky libej, ale nemam UST kola a kilovy plaste… to fakt neee… :-)

0 0
    • rock  

Bude to vypadat blbě. Ale záleží na tom? Hlavně, že Tobě to vyhovuje, ne ?

0 0
    • Daf  

Tak jestli ti to pomuze, tak ja mam cerno/cervene kolo a do nedavna jsem tam mel sedo/cerne Tubelessy akorat Pythony. Me se to libilo :)

0 0
    • Pá-dlista1  

Ja tomu nerozumim. Jde ti o tohle? http://www.rockmachine.cz/…eamten_s.jpg Co je na tom divnyho?

0 0
    • wraftler  

naco riesis povodnu farbu? tak po 10 minutach vonku bude uplne jedno ci si mal bike cerveny zeleny alebo sedy…

0 0
    • Mamut  

Zaujimave, ze tohto experta nikto netituluje „Jarin“. V inych threadoch sa to len tak podobnym oznacenim hemzi aj tam, kde by nemuselo.

0 0
      • Jogador  

To tak vypadá, že Ty jsi jedním z nedávna osočených Jarinů?:) To tak vypadá, že jsi četl kotouče v mikrovlnce,nebo veverku ve výpletu:)Ale o Tobě přece nikdo nemůže říct,že jsi Jarin, ten výraz plodný nepoužívá:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.