Kde se dá sehnat koncová matice na XT kliky?

11 nepřečtených
  • kenshin

Mám XTčkový kliky a stratil sem tu koncovou matku, na funkci to vliv nemá ale jednak to blbě vypadá a taky se tam může dostat sajrajt. V servisu mi řekli že Shimano takový věci nedováží, že prej to nemají v price listu, třeba se doma válí někomu jedna navíc? :)

0 0
    • BH  

o jakou koncovou matku se jedna?Muzes to nejak specifikovat?

0 0
      • kenshin  

No specifikovat, taková krytka aby se ti do středu nedostal bordel.

0 0
    • Pá-dlista1  

Mi to pripada jako vzduch do pneumatik nebo spis mezery do zebriku :)

0 0
    • Daf  

Myslis takovou tu zatku co slouzi ke stahovani klik? Tak tu nemam :)

0 0
    • Lada1  

urcite to lze sehnat u Shimano Service centra. Videl jsem to nekde ve 110 kilometrovem ceniku na paul-lange.cz , kde bylo vsechno. Jedine jak si to mphl ztratit je 1) spatne dotazene resp ksoro vubec ne 2) spatne dotazene sroubky na te leve klice

0 0
      • kenshin  

Taky se v servisu divili jak sem to mohl ztratit, muselo to bejt nak spatne utazeny, mozna slapu moc agresivne :] Jinak diky za tip zkusim to v HobbySportu nebo u Hanaka.

0 0
    • MARIN  

co si to nechat nekde udelat na soustruhu?

0 0
      • pitelboy  

Tata ma XT kliky a ta „krytka“ je na pevno nasroubovana do kliky nakym spesl klicem a sundat mi to vubec neslo !!

0 0
        • MARIN  

V ty krytce jsou dve dirky, takze udelat nejay pripravek neni zadny problem. Me to jde dobre klestema na segrovky-pojistovaci krouzky :)

0 0
          • pitelboy  

Kleste na segrovky nemam. Ale sundat to nepotrebuju, me spis zajimalo jesli to de-…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.