• Daník

    O jakých „akčních“ cenách na bajky zhruba v této cenové relaci víte a kde? Nejlíp komplet XT, dobrý rám i vidle.Vím o Kellys Mobster, Ravo Racing, Merida Matts Pro. Právě jsem snad úspěšně vyreklamoval pro křivý rám Meridu Magnesium Pro a teď bych se rád podobným problémům vyhnul, takže z výše uvedených mě 100% nic nepřesvědčilo.

    0 0
    • r  

      postavit na rb s marzochou

      0 0
    • Belin  

      Právě nedávno jsem koupil Sprinter RS Pro s kompletnií XT 04 sadou včetně dualů. Jen kliky jsou Deore Hollowtech. Vidle SR AXON RO. Veškeré doplňky Ritchey Comp. Cena se dostala pod 30k a prodejce mi dokonce nabízel, že mi to přeskládá na rám Merida Hydra Sport – cena do 35k. Já vím, že rám Sprinter není nejlehčí, ale vzhledem k mým tělesným proporcím jsem dal přednost spíše tomu, a? něco vydrží.

      0 0
      • Daník  

        Spíš než nějakých 200g na rámu by mi vadila ta vidle a kliky.Co se týká geometrie a kvality, je to pro mě velká neznámá.

        0 0
        • Belin  

          Z vidle jsem měl taky strach, ale zatím vypadá dobře. (mám najeto jen asi 100 km, takže jsem ji ještě pořádně neprovětral). Doufám, že mě časem nějak nepříjemně nepřekvapí. Rám je dost tuhý, ale v prudkých kopcích se musím posunout na sedle hodně dopředu, aby se mi nezvedal předek. Je to možná tím, že mám hodně vysunutou sedlovku a nejsem žádné peříčko. Jinak zatím velká spokojenost.

          0 0
          • jack  

            rám 3krát zeslabovaný hliník superior 5000kč,nebo rock machine eplosion z eastnu 6000kč a sada xt lze sehnat za 16000kč ráfkové= brzdy a za 20000kč s hydrama,vidle za 8000kč.

            0 0
            • McBlacky  

              a když k tomu připočteš ráfky, výplety, sedlo, sedlovku, řidítka, představec a rohy + 5000kč

              0 0
    • radek z BF  

      Superior 940 model 2005 (viděn na Sport Lifu…) objednávková cena 29.900.-, k tomu kola Mavic a zadní karbonová stavba… Pokud máš zájem, tak si pohni, nebudou dlouho, je jich jen 50 a snad už 30 je jich prodaných…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.