• ivanek

    čau lidi, našel sem eventualitu k Meridě Special Edition D…je to MXM – XT 2004 Disc…z webu www.bikesport.cz. Máte s těmadle kolama někdo nějký zkušenosti??? To osazení v XT mě láká…a vidle bude asi taky lepší než u Meridy (u tý sem uvažoval o výměně, což by stálo taky nějakou tu tisícovku, navíc nevim, ve kterým pražským krámě by mi to vyměnili za rozdílovou cenu)…jen nevim, jakej to MXM má rám… předem díky za rady…

    0 0
    • HonzaV  

      MXM kola jsem ocumoval u Budiny v shopu v Liberci, tvrdil ze se ramy vyrabi kdesi v Nemecku, mel by vazit nejakych 1800–1900g. Vypada stejne jako lonsky ramy Cube ( tvarovani zadni stavby, profily trubek, atd…) jen ten design je takovej dost divokej…

      0 0
    • Char  

      Hmmm tak ta vidle lepsi nez u meridy nebude…nevim nevim merida mi vychazi lepsi ve vsem dokonce i v cene ale jestli ses fanda dual razeni tak proc ne mxm?? Ja bych spis prachy investoval do poradne vidlice k meride..

      0 0
    • JJ  

      MXM dovazi www.bartonicek.cz to nezeslabovanej 7005. V realu vypada docela pekne, jenom se mu s XT veckama silene roztahuje zadni stavba-u kotoucu nevadi. S vymenou vidle by v bikesportu vysli urcite vstric

      0 0
    • Banjo  

      Ted jsem ho kupoval tatovi ten ram, je trochu tezsi, dost kratkej a ve velikosti 21 je trochu mensi, rek bych tak 20. Jinak je to fakt vareny v Nemecku, snad dokonce i rucne. Vypada dost bytelne.

      0 0
    • carat  

      MXM pro RS sem jezil koncem minuleho roku. vcelku OK ram (za ty prachy). souhlasim ale co napsal kolega – je trochu kratsi.

      0 0
      • ivanek  

        Hm, tak to je skvělý…takže názory docela protichúdné…ježiš já fakt nevim…to je dilema, jaký kolo koupit…ach jo. Je fakt, že komplet nový XT v tý ceně…to ten zbytek kola za moc asi nestojí…nevim, no:( Navíc sem z Prahy, takže do Liberce jet jen kvůli tomu, abych se podíval na kolo, který si třeba ani nekoupim, to je docela problém. Nevíte někdo, jestli ho nemaj někde blíž Praze???

        0 0
        • carat  

          tydle ramy MXM maji u Volraba v Plzni za cca 3500,–, popr.primo u Bartonicka. Jak uz jsem psal jezdil jsem ho loni cca 2 mesice s vidli Marzocchi MX comp coil. Jestli chces, poslu ti nejaky fotky toho kola s detailama ramu. Ja jsem ho stavel z komponent, prevazne taky XT.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.