full - pouze rám - rada nad zlato

12 nepřečtených
  • 0702

    Milí rádci a majitelé fullu, Chtěl bych koupit rám shora uvedený, ale z nabídky jsem zcela vyvedený. Tak to byla bás.vložka. Mám GF vel. 19,5 HT, ale chci full – pouze rám ,který bych si chtěl poskládat v takovém složení, jako na HT – zvyk je žel. košile a nerad měním něco, s čím jsem spokojený. Uvažoval jsem o GF Sugar – Cake – nevím jaký, TREK fuel nebo něco podobného na mé dlouhé ruce a krátké nohy. 2× jsem si vzal z BF ponaučení a vždy bylo dobré, tak předpokládám, že se nějaká dobrá duše najde a nebude psát o tom, že to zde už bylo. Tím jsem chtěl naznačit, kdo nemá zájem, neodpovídejte. Dík Jura. P.S. Potřebuji znát názor na zdní tlumč, výhody 4-čepu, šlapání do kopce. Ser vous.

    0 0
    • jpl  

      Vidím, že řešíš podobný problém jako já, tak ti něco málo usnadním, než tě nekdo další odkáže na vyhledávání … Jsem příznivcem GF/Trek a s podobným dotazem jsem se na BF taky obrátil. Přečti si:

      http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

      http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

      Doufám, že ti to aspoň trochu napomůže. Co se týče druhů FS rámů, jistě se tu najde někdo, kdo ti to objasní. Pro doplnění. Podařilo se mi za drobou cenu sehnat GF Sugar a od včerejška ho mám doma. Už se těším, jak ho nastrojím komponenty z HT. Čus.

      0 0
    • BoB  

      Já ne že bych chtěl radit ale podle mě jsou obě platformy o kterých uvažuješ zastaralé technologicky. Zkus se podívat na santa cruz blur nebo něco co má šlapací platformu – zjistíš, že můžeš mít i velký zdvih a nemusíš přitom ztrácet do kopce.

      0 0
      • 0702  

        Zapomněl jsem dodat, že živím rodinu, takže když uvidí dívky rám, o kterém budu tvrdit, že stál do desítky, tak to nějak skouusnou (co jinýho jim zbývá) a kompoonenty – to už bude po troškáck. Jinak nevím, opravdu nevím ,jakou šlapací platformu myslíš, zkus to vysvětlit, nebo dej odkaz na URL. Blíží se BVV, tak se tam chci v pátek prodrat.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Mysli VPP a podobne. Konecne jsem prisel na to proc se pachti chrti po vetsich zdvizich. Odpruzeni, ktere nefunguje musi mit poradnou kapacitu, aby chodilo aspon trochu :)

          0 0
          • cabbage  

            spis propedal nebo spv

            0 0
          • x-mass  

            Taky uvazuju o fullu, ale vpp ramy jsou od padesati vejs tkaze se muzu tak akurat divat. Mysliz ze pro pedla u foxu nefunguje?

            0 0
            • senožrout  

              No, dolar nebyl nikdy tak levnej. A doporučená cena na stránkách výrobce je snad 1500USD bez anodizace (lak) a na netu jde koupit od 1300USD. Ja nevidím důvod proč si k němu neproklestit časem cestu. navíc dolar je stále na sestupu…

              0 0
    • BB  

      Sam mam Kleina Palomino, ale o tom mluvit nechci. Neco jsem precetl na www.mtbr.com. GF Cake, je dost vysoky a nekteri si stezuji na pocit vratkosti, ale projede vsim. Strasne si stezuji na sukovani. Sugar je trochu mene pohodlny, je to tvrdy zavodat. Jinak hodne pisi, ze jak Sugar, tak Fual dost praskaji zadni stavby. Jsou to prepakovane jednocepy a cep nad zadni osou je nahrazen pruznosti materialu a asi to obcas praskne. Starsne zajimavy bude novy Giant, je to virtualni pivot a urcite to zdaleka nebude tak drahe jako Santa Cruz Blur. Chci se na nej mrknout v Brně na Sport Lifu.

      0 0
      • Meesha  

        S praskanim souhlasim :-) nebo spis :-(

        0 0
      • cabbage  

        pochybuji ze se v brne objevi nejaky novy giant. podle me tam budou jen nrs a vt

        0 0
        • 0702  

          Ještě mě napadla zn. Schwinn, myslím moab pro. Seděl jsem alespoň na dceřiné „mesa“ nr. 19" a pocit byl z tohoto HT jako z mého GF = rovnější posed (nesnáším pocit, že všechno držím na rukách), výš položený představec. Takže o schvinnech Fulech tady někdo něco ví ? Dík

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.