• wilma

    Jaky mate nazor na author naby.Chtel bych je pro tvrdsi pouziti,nejake ty dvojaky ,dropiky a tak na pevnaku.Financne jsem docela omezen a shanim nejlepsi pomer cena vykon a chtel bych prumyslova loziska.Mozna jeste naboje xsiv.Co vy na to? Diky

    0 0
    • Tomcat  

      Authory ne, praskne ti osa a odejde ořech jako skoro všem.

      Poměr cena ku výkon u Arthurů nehledej a v low-endu je jedno jestli to bude na konusy nebo na průmyslech, takže si kup třeba Sh Deore. Pokud máš trochu víc tak Woodman Components , F.U.N.N, XSIV, Quando, Point

      0 0
      • wilma  

        XSIV vydrzi ? je to skoro stejna cenova trida jako Author

        0 0
        • Tomcat  

          Author platíš za jmeno jinak by byl levnější. Jinak jak ktery XSIV, na starý pozor na 5 šroubů (Hayes ,Magura nekopatibilní)!sou prakticky k ničemu, proto taky často ta cena. Nornální nabýdka současnech modelu je cenově na spodní hranici průměru.

          0 0
        • Pá-dlista1  

          Bych se poohlidnul i po Promaxech na prumyslech, Novatec, Quando a Formula. XSIV jsem vozil letos bez jedinyho problemu. No teda az na zlomenej rychloupinak. Rika se, ze jim odchazej orechy, ale s tim jsem fakt problem nemel. To sem videl daleko vic posr..ych orechu u tech Authoru. V tech levnejsich prumyslovych nabach to bude asi jedno. Tak bych kouknul po nejakych lacinejsich nez Author. Jo a taky se mi moc nelibej :)

          0 0
          • goofy  

            co se tyce PROMAXu, tak na koloshopu je maji tushim za 800 (neberte to jako reklamu :o) ). jinac ja osobne bych si ty authory nekoupil. jeden kamosh je mel a mel furt problemy s orechem… je fakt, ze druhy kamosh je vozi uz rok bez problemu, ale myslim si ze jit do authoru, to je sazka do loterie – bud to vyjde nebo ne… to uz bych radeji shel do 525 od shimana

            0 0
            • ferda  

              to je zajimave ..a kdo muze rict,co ty promaxy vydrzi ?

              0 0
            • Tomcat  

              No pokud se jedná o Promaxy od koloshopu nejsou na průmyslech ,ale klasika konus. Měly sme 3. Jednak se do toho dostává bordel, ale hlavně odešel ořech. Náboj je schodnej s nejlevnější Formulou ,ale hlavně má atyp konusy a ořech. Orygoš Promax člověk nesežene a vod Formule to stojí víc než dva nádoje dohromady. Takže nemyslim že každej bude hnedka přeplejtat radši nekoupit. Co se týká Promaxů na průmyslech ty sou podstatně dražší 2400,– př. , 3800,– zd. sem je viděl naposle před rokem v Praze.

              0 0
              • ferda  

                no,ja se na ne byl podivat v progress cycles nebo jak se to jmenuje,byvala komersia.Maji je tam take,myslim,ze je dovazi,cena 790 kc a povidali, ze je na prumyslech a orech je opravdu atyp.da se pouzit jen promax orech asi za 500.

                0 0
              • goofy  

                nevim jestli doopravdy jsou na prumyslech, ale podle meilu, ktery mi napsali maji prumyslova loziska

                0 0
                • Dumbo  

                  ja vozym author zadny na priemysloch a uchytom na kotuc zatial uplna spokojnost… klop, klop, klop :-)

                  0 0
              • Pá-dlista1  

                Ty na koloshopu jsou na prumyslech. To co mate vy jsou ty konusovy schmecka v kompletu s jeste horsi brzdou…, ktera je ovsem proti mym Hayesum zazrak :)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.