• cubas

Tak jakypak mate zkusenosti s vyse uvedenym? Je to ptakovina nebo fakt funguje? Uvazuju o novym cajku a zajimalo by me jestli to alespon castecne nahrazuje rucni lock out.

diky

0 0
    • pitelboy  

kamarad ma a vidlice tim dost straci na citlivosti

0 0
    • Meesha  

Kousek sem se na tom svez. Ale fakt jenom kousek. Libilo se mi, ze kdyz du ze sedla, tak to zustane pevny ale v terenu se mi to nelibilo. Neco to vezme a neco ne. Asi to chce si vychytat nastaveni a zvyknout si. Ja teda radsi klasickej LO, teda bud at chodi nebo ne.

0 0
      • cubas  

jak nelíbilo v terénu? malá citlivost? nebo se stává , že se neočekávaně „zamkne“

0 0
        • pitelboy  

ja na tom taky kousek jel a pri slapani ve stoje se ta vidle pomalu zanorovala, ale nehoupala. Zehlicka to rozhodne neni. prirovnal bych to tvrdy vzduchovce

0 0
        • Meesha  

No jako, ze prejedes jeden koren a v pohode a na druhym, trosku mensim, to zustane tvrdy. Dost zalezi na tom nastaveni…

0 0
    • LU2_781  

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s vidlí Fox 32 Float 29 Fit Factory TERRALOGIC a zda je dobré do toho jít… díky

0 0
      • JakeF  

Pokud ti jde o rychlost, tak ano, pokud o pohodlí, tak ne.

0 0
        • LU2_781  

mužeš mi to víc definovat? díky..

0 0
          • JakeF  

Dobře nastavenej Terralogic ti umožní vidli neřešit a v některých situacích je podle mě i rychlejší. Ale je to za cenu zhoršení citlivosti na malý překážky, takže méně pohodlí.

0 0
            • Moksha  

Funkce Terralogic se dá úplně vypnout, samozamykání u II.generace systému je aktivní cca po 7 pootočeních spodním ovládacím prvkem. První generace tuším v roce 2003 to ještě neměla a Terralogic nebylo možné „vypnout“.

0 0
              • JakeF  

No ale pak jsi bez zamykání… Já už to tu psal víckrát, optimální by bylo mít Terralogic vypínací lockoutem z řidítek :).

0 0
                • scret  

presne tak, bud otevreno nebo zavreno, ale TLkem… myslim by byl ideal…

0 0
            • LU2_781  

tak jestli dobře rozumím tak bere až v pořádným terénu a třeba po polní cestě bude pevná?

0 0
              • JakeF  

Ne tak úplně, prostě reaguje na nerovnosti od země, ale ne na reakci od řidítek a tak to je na polní cestě i v terénu. Jen prostě pokud to máš nastavený, aby nehoupalo, tak nikdy nebude pobírat nerovnosti tak dobře. Jak jsem psal už nahoře, je to míň starostí a nejspíš i nějaký to zrychlení, ale za cenu, že nebude nikdy tak pohodlná, jako otevřená klasická s manuálním lockem. Tam už je to prostě na tobě, co preferuješ, jestli spíš sportovní jízdu nebo pohodlí.

0 0
    • LU2_781  

tak díky za odpovědi, pokud pořídím kolo s toutou vidly tak doufám že nebudu sklamanej…

0 0
      • scret  

co takhle cestina pane kolego?:)

0 0
      • Moksha  

Litovat nebudeš, zkus nastavení kdy vidlice reaguje nejcitlivěji a uvidíš. Měl jsem Fox Terralogic první generaci a byl spokojen. Teď čeká v krabici nová Foxka 2012 a jsem zvědav.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.