Tak jakypak mate zkusenosti s vyse uvedenym? Je to ptakovina nebo fakt funguje? Uvazuju o novym cajku a zajimalo by me jestli to alespon castecne nahrazuje rucni lock out.
diky
Tak jakypak mate zkusenosti s vyse uvedenym? Je to ptakovina nebo fakt funguje? Uvazuju o novym cajku a zajimalo by me jestli to alespon castecne nahrazuje rucni lock out.
diky
kamarad ma a vidlice tim dost straci na citlivosti
a fakt se to diky tomu nepropada do zdvihu nebo je to jen na to snizeni citlivosti??
Kousek sem se na tom svez. Ale fakt jenom kousek. Libilo se mi, ze kdyz du ze sedla, tak to zustane pevny ale v terenu se mi to nelibilo. Neco to vezme a neco ne. Asi to chce si vychytat nastaveni a zvyknout si. Ja teda radsi klasickej LO, teda bud at chodi nebo ne.
jak nelíbilo v terénu? malá citlivost? nebo se stává , že se neočekávaně „zamkne“
ja na tom taky kousek jel a pri slapani ve stoje se ta vidle pomalu zanorovala, ale nehoupala. Zehlicka to rozhodne neni. prirovnal bych to tvrdy vzduchovce
No jako, ze prejedes jeden koren a v pohode a na druhym, trosku mensim, to zustane tvrdy. Dost zalezi na tom nastaveni…
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s vidlí Fox 32 Float 29 Fit Factory TERRALOGIC a zda je dobré do toho jít… díky
Pokud ti jde o rychlost, tak ano, pokud o pohodlí, tak ne.
mužeš mi to víc definovat? díky..
Dobře nastavenej Terralogic ti umožní vidli neřešit a v některých situacích je podle mě i rychlejší. Ale je to za cenu zhoršení citlivosti na malý překážky, takže méně pohodlí.
Funkce Terralogic se dá úplně vypnout, samozamykání u II.generace systému je aktivní cca po 7 pootočeních spodním ovládacím prvkem. První generace tuším v roce 2003 to ještě neměla a Terralogic nebylo možné „vypnout“.
No ale pak jsi bez zamykání… Já už to tu psal víckrát, optimální by bylo mít Terralogic vypínací lockoutem z řidítek :).
presne tak, bud otevreno nebo zavreno, ale TLkem… myslim by byl ideal…
tak jestli dobře rozumím tak bere až v pořádným terénu a třeba po polní cestě bude pevná?
Ne tak úplně, prostě reaguje na nerovnosti od země, ale ne na reakci od řidítek a tak to je na polní cestě i v terénu. Jen prostě pokud to máš nastavený, aby nehoupalo, tak nikdy nebude pobírat nerovnosti tak dobře. Jak jsem psal už nahoře, je to míň starostí a nejspíš i nějaký to zrychlení, ale za cenu, že nebude nikdy tak pohodlná, jako otevřená klasická s manuálním lockem. Tam už je to prostě na tobě, co preferuješ, jestli spíš sportovní jízdu nebo pohodlí.
tak díky za odpovědi, pokud pořídím kolo s toutou vidly tak doufám že nebudu sklamanej…
co takhle cestina pane kolego?:)
nezlob se, polepším se,ok? tobě tam taky chybí háček hele :)
na hacky se nehraje:)
ale michat i/y a s/z byla i na mne silna kava:) a to bud rad, ze na tebe nenarazili zdejsi grammar nazi:))
Ona ti tam chybí i čárka…
kde?
před „pane kolego“
jo taak, ja myslel v tom, co jsem psal ted…
Litovat nebudeš, zkus nastavení kdy vidlice reaguje nejcitlivěji a uvidíš. Měl jsem Fox Terralogic první generaci a byl spokojen. Teď čeká v krabici nová Foxka 2012 a jsem zvědav.