• Tony

MAM SKAREB COMP A JAK SOU NAVAŘKY NA V-BRZDY TAK :MAM NASAZENE BRZDY A ZA BRZDAMA MAM NA OBO STANACH MALININKE DIRKY ŘIKALI MI ŽE TOJE NA ODVOD VODY A ŽE TO NENÍ VADA .PROSIM JESTLI JI NĚKDO MATE TAK NAPIŠTE JESTLI JI TAM TAKY MATE JO A MAM TO NA RAVU RACING XC

0 0
    • TinkTink  

Nejsou to spis diry na uchyceni pruziny vecek? Scareba nemam…takze jenom teoretizuju… :)…

0 0
      • Daf  

Taky bych to tak videl :)

0 0
        • martt  

alebo nejake formy na vidlu este z cias microlube?

0 0
          • Daf  

Jo ze zadu neco je. Upne na druhe strane vidlice nez jsou brzdy :) Nezkoumal jsem to nevim co to je, ale nevypada to jako dira.

0 0
          • TinkTink  

To neni mozny…zadny Scareb nema Microlube…aspon ne ofic :)…leda by mel vnejsi nohy z blacka :o))))

0 0
            • Tony  

jo aten microlube to taky neni vim co myslite maji to axelky .skusim to ještě jednou ja nemislim zavit na v brzdu ale ten duty zaklad co drží aje v něm navařeny zavit jo a souto 2 dirky z vnitřní strany (pod špalkama) mam to reklamovat poradte mi co jezdim v tymu tam mi řikali žeto není vada ale ze toje na odvod vody a pry že ikdy by a to nic není řikal sem že tam nateče voda ale vramu je tolik vody ani otom nevm e

0 0
      • Tony  

myslim si že tomu trochu rozumim a dirky na pružinky to nejsou.

0 0
    • McBlacky  

jsou tam tři a v jedný máš zaháknutnou pružinu véček… odvod vody? tohle zkoušej tak po půlnoci, těd je ještě brzo :-)

0 0
      • zirecek  

Já mám třeba navářku na V dutou, takže z jedné strany závit na šroub a z druhé otvor, tedy někdy též zvaná díra. Ale možná je výskyt díry vztažen na brzkou ranní hodinu, jak uvedl MB nade mnou, :-).

0 0
        • Tony  

myslim s vnitřni strany.jak je ten zakladní třmen a na nem navařeny zavit pro v-brzdy joa ten microlube to taky neni

0 0
    • mn  

mám také ravo se scarebem, ale žádné dirky jsem na vidli neobjevil. jedině z druhé strany než jsou návarky na V-brzdy něco je, ale díra tam není.

0 0
    • jakub  

((((((((((((((((((-:

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.