Malý průzkum:
Zúčastnili by jste se nejaké libovolné organizované, více či méně závodní akce??? (maraton, XC, MTBO etc.) Za jakých podmínek??? (počasí, zázemí …)
Zkuste se zeptat i svých okolovanýych, leč neobike-fórovaných přátel..
Ď za odpovědi…
Malý průzkum:
Zúčastnili by jste se nejaké libovolné organizované, více či méně závodní akce??? (maraton, XC, MTBO etc.) Za jakých podmínek??? (počasí, zázemí …)
Zkuste se zeptat i svých okolovanýych, leč neobike-fórovaných přátel..
Ď za odpovědi…
Pokud se postavím na snowboard a ty mě budeš tahat na kole, zůčastním se jakéhokoli závodu a následujícího večůrku milerád!!!
mtbo- jen kdyz bude snih.
Já jo.
Ale žádný ježdění po asfaltu. Pěkně terén a rozhodně pořádnej trip (ne několik okruhů) Počasí sníh, led, mráz – to můžu.
já klidně.Akorát by to muselo být někde na moravě.Do čech by se mi jezdit nechtělo.Jo a když zimní tak jedině pokud by byl sníh a led.
Já určitě pojedu na Ruskou Sibiř, a taky přemejšlím o zimním triatlonu, jestli by se konalo něco blíž než na Vysočině. Takže jo, zúčastnil :)
Jo, zimní TT bych zkusil taky.
Ano, ale:
Jako příklad bych dal třeba v Beskydech z Ostravice na Lysou nahoru přes Ivančenu a dolů kolem přehrady (35km/900m). Vyhřátá hospoda nahoře i dole, manželka s autem jen dole:-)
Manželka je pro všechny účastníky nebo jen pro pořadatele? :-))
Ta moje jenom pro mě ;-)
A já ještě připojím dotaz, jestli jsou na zimních závodech povoleny pláště s hřeby. fenkju
Co není zakázané, to je povolené
dždy? to by bez hřebů na ledě snad ani nešlo.Ale byla by to sranda.Hromadný start a v první zatáčce ledová plotna zamaskovaná posypkem sněhu.Ty jo to by bylo něco do neváhej a toč. :-))
Maraton, cca 50km, mráz (sníh + led), v cíli teplé místo na převlečení (pokud by část startovného šla na pronájem hospody, aby se tam nikdo cizí nepletl, nezlobil bych se) a k tomu všemu spíše méně než více závodní pojetí …
mtbo určitě. za neobiko-forové přátele tak 3 dvojice určitě, kdyby to byl mtbo mohl bych zkusit domluvit jeho začlenění do WRC /world rač cup, v zimě tam máme akorát běžky – Boganův memoriál v únoru/ což by bylo cca 20 dvojic jistejch. Jakou lokalitu?
Jo, jel bych. Trasa tak do 50km. Hodne snehu (mimo trasu samozrejme) a slunicko. V nejaky vanici bych asi nejel :-) Startovny tak do 400 (v zime toho moc neni) a nejaky fajn teply zazemy – ne stan na louce.
No jestli mezi to počítáš i Pražskou zimní padesátku, tak tu zatim mám v plánu…
Jasne…mam v planu Petruvku – Remerx Cup a taky Snehovanky…pripadne co dalsiho se uvidi…nejvic se clovek muze naucit tam :)
Jinak na zimu pouzivam sekundarniho bajka…tlustsi plaste jsou lepsi a primarni tak netrpi, kdyz stoji doma :o)
Napis odkaz s informacemi o akcich. Diky.