• PACE 31

Jak se bude chovat ram bez laku? Jak to bude s zivotnosti-utrpi nejak? Bude to oxidovat a spinit,ale pujde to do materialu (Al) nebo jen povrchovka? Resim novy lak-prasek na Duratecu uz nic moc,tak jsem si rikal jen olouhovat a nechat tak.(?)Otazka je co se pod lakem skryva?Hlavne jak moc budou tmelene svary??? Toz tak…8-)

0 0
    • BH  

blbe, bude spinit-cernit a oxidace povrchu bude mit vliv na zivotnost.nedo­porucuji.

0 0
    • Meesha  

A co nejakej bezbarvej, jestli se neco takovyho dela…

0 0
    • samorost-sazavsky  

PODIVEJ SE NA MUJ, TEDY KANDIKUV STROJ V SEKCI BIKES JE BEZ LAKU A JE TO DURATEC, LEPSI PRIKLAD TU ASI NEMAME

MIMOCHODEM SHANIM NECO JAKO TVUJ NICK, TJ. PEVNOU VIDLI NEMAS ?

0 0
      • samorost-sazavsky  

jeste dodam, ze to louhoval Bares zhruba, neslezly nalepky a nechtel jsem ho dal zdrzovat. Koupil jsem barvozrout za 110,– a lak s nalepkami jsem sundal. nasledne jsem ram prejel smirglem myslim 200 a 800

0 0
      • PACE 31  

Tuhle vidli mam a je fajn!Toz tak…

0 0
      • PACE 31  

To kolo je moc pekne!Tak co spini,ci nespini???Cim to osetrujes?Nejaka lestenka ci co?A nebo vubec nic?? Jak jsi spokojen s hl.slozenim?Ja nic moc 8-( .Taky mam C9.Toz tak…

0 0
        • samorost-sazavsky  

kolo mirne spini, pokud prejedes prstem a chces ten hlinik na prstu videt – uvidis. neosetruju nijak, na srandatriatlon v cervnu jsem to prejel osmistovkou smirglem. S hlavovym slozenim jsem nespokojen, nejde utahnout takze asi chytlo vakl jak zli jazykove u integracu predpovidaji, nicmene to jezdi..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.