Takze aku viskozitu oleja do Marzocchi ?

8 nepřečtených
  • pit

Chystam sa menit olej v MX Comp ETA 105mm a z prispevkov v predoslych forach niekto pouziva viskozitu 7,5 a niekto az 15…takze ako teda?

0 0
    • vlty  

záleží na tom, jak ji chceš mít tlumenou… z výroby bys tam měl mít mylím 7,5 takže pokud ti to vyhovuje tak není důvod měnit viskozitu

0 0
    • wertigo  

mel jsem 7.5 – zdalo se mi to hodne zive tak letos jsem si zkusil 10 a vidle je takova plynulejsi. vazim 95kg. pri cene Denicolu co tam liju, cca 35kc/1dcl, se da experimentovat a kdyz ta viskozita vylozene nesedi, tak vylit a dat neco jineho.

0 0
    • Leo  

Kde kupujete oleje? Chystám se poprvé měnit olej ve vidlici, ale nemohu ho nikde sehnat. V cyklo prodejnách říkají že ho nevedou a odkazují mne do AutoMoto na olej pro motorky, ale tam už to také přestali vést. Jediné co jsem zatím viděl je Mogul s viskozitou 15, ale to se mi zdá moc.

0 0
      • Kohout  

Ja jsem ho koupil ve specialce PenzOil v Radlicke ulici v Praze. 1 l stoji cca 200,–. Delaji viskozitu 5wt a 40wt a z toho se dle prilozene tabulky da namichat libovolna viskozita.

0 0
      • speedy gonzales  

ja chodim do motorkarskych prodejen.nevim proc by to nemeli vest…

0 0
      • wertigo  

to asik chodis do prodejen kde neservisujou vidlice, jinak by tam ten olej meli(ne treba na krame, ale v servisu.) u nas to tak chodi, na krame maji orig. Marzocchi, ale pak nabidnou i Denicol co maji servisaci a donese odlite pozadovane mnozstvi – jedina nevyhoda musis mit svoji flasku…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.