• Honza z H

    Myslel jsem si, že ty řidítka co jsou mírně prohnutá se do představce montují tím průhybem proti tlaku rukou, tedy jaksi mírně nahoru a dozadu. Pak jsem si potřeboval trochu prodloužit posed a natočil je víc dopředu. Ale nikde jsem neviděl nějaký návod, který by vymezoval krajní polohy řidítek. Ví někdo, jestli to má nějaký meze, nebo si s nima můžu točit jak chci?

    0 0
    • Daf  

      Ten pruhyb by mel byt presne ve smeru uchopu. Jinak mi prijde docela jako blbost prodluzovat posed jinak nez delsim predstvcem popr. posunem sedla dozadu.

      0 0
    • lubos  

      Posunutim sedla dozadu se ti posune ale i slapaci osa kolena. Coz muze byt i neprijemne.

      0 0
      • Honza z H  

        Dík, to je jasný. Já jsem zvyklý si napřed seřídit sedlo, až potom hýbu řidítkama. U aheadu je to trochu složitější. Proto by mě zajímalo, jestli je rozdíl mezi představcem za 200 a za 2000, totéž řidítka. V recenzích toho zatím moc není, tak co kdyby tady každý, komu jedno či druhé prasklo napsal kdy a jaká značka?

        0 0
        • Daf  

          Rozdily zde urcite jsou, ale mnohem vetsi jsou v designu nez ve funkcnosti. Ty nejdrazsi predstavce mas udelana na CNCcku a dily pospojovane Ti sroubama. Ty nejlevnejsi kovane jsou uz zase hodne tezke a na pohled nic moc. Idealni je stredni cesta takze treba za 700–800 se da koupit peknej lehkej predstavec kterej urcite nebude 3× horsi ne predstavec za 3000. U riditek je to podobne a rozdily uz jsou jen v materialu a hmotnosti pochybuji ze budou vyraznejsi rozdily v pevnosti. zase zalezi jen na tom kolik do toho chces dat. Obyc ridtka za 200 budou vazit 180g a za 1000 koupis 140g znackove a za 2000–3000 kvalitni celokarbonove. Me nikdy zadnej z techto komponentu nepraskl ani s nima nebyvaj problemy, teda pokud se pouzivaji nato na co jsou urcene.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.