pedale Shimano PDM 424 - odstranenie klietky

8 nepřečtených
  • martt

Omylom som objednal pedale SH PDM 424. Su to SPD-cka s takou umelohmotnou klietkou urcene asi na freeride… Fotka je tu http://www.bike-discount.de/…H-PDM424.jpg

Da sa z toho ta klietka odstranit? Myslim nejak bezdestruktivne. Pilkou by to slo to je jasne len neviem ci ich neznicim.

Alebo nechcete ich niekto trebars vymenit za PDM520? Nove za nove (iba osobne v BA, posielat to nemienim).

0 0
    • ihik  

Pokud by ses jich chtěl zbavit, řekni kolik za ně, chtěl jsem je objednávat…

0 0
      • martt  

ak si po ne prides do Bratislavy, tak 1300,–SKK, co je asi 1000,– ceskych. Posielat ich nebudem.

0 0
        • ihik  

No za litr beru, ale poslat je budeš muset, do Blavy si pro ně nepojedu :-)

0 0
    • Martinson  

Odstrañoval jsem plastovou klec a nejde to nedestruktivně. Šla dolů když jsem jí prodřel. Pedály jsem pak bastlil, čouhaly do strany takový čudly.Funkční jsou ale nic hezkýho. Ale typ to byl 434.

0 0
      • Pivomil  

Ale jde to, musis prvne povolit ten plastovej venecek (bud klicem od shimana) a nebo sikovkama pres hadru, stahnes to z osky a na konci je sroubek od toho „cudlu“.

0 0
        • martt  

Tento thread som pred dvoma rokmi zacal ja. Tie pedale PDM 424 sa kupodivu velmi osvedcili. Syn ich ma na treningovom biku na ktorom v zime jazdi vo vibramoch, obcas do skoly v teniskach a vacsinou v tretrach. Dnes maju pedale bez hocijakej udrzby nabehane tak 10 az 15 tisic km a stale dobre funguju. Aj ta umelohmotna klietka je snad neznicitelna. Takze nakoniec som spravil celkom dobre, ze som si ich nechal. Za cenu 20,–EUR to su celkom bomba pedale.

0 0
          • Pivomil  

Ja vidim ze jsi ho zacal ty, ja jen reagoval na poznamku ze se ta klec neda sundat..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.