Cyklojízda Liberec 17.9.2004 16:00

8 nepřečtených
  • kolombo

    V pátek 17.9.2004 bude v Liberci cyklojízda ke dni bez aut. Sraz u radnice, odjezd ve cca 16:00, je t asi na 1 hodinu.

    0 0
    • PePu  

      Na patek slibuje predpoved pocasi peknou kosu (tedy na pomalejsi popojizdeni). Co se bude dit behem a po? Loni mi jizda utekla, tudiz nevim, co se delo/asi bude dit.

      0 0
    • x-mass  

      Docela divnej cas. To asi pojedou jenom deti a duchodci. Normalni clovek maka do peti. Co takhle dat si nejakou jinou trasu v jinej cas.

      0 0
      • kolombo  

        Cílem je nejen se sejít jako cyklisté, ale také pohovořit se zástupci města Liberce. Koneckonců jede se v 16:00 již po několikáté a kdo chce, tak si čas najde. Mimochodem, na zacpání ulic, kde projíždíme, to stačí. Ucpání ulic není cíl, ale jen tak je vidět, že úpravy pro cyklisty jsou určitě potřeba.

        0 0
        • enjoy  

          ano,dokazete ze upravy proti cyklistum jsou potreba. ale co je mi do liberce.ja si tady v praze delam na ulici co chci,ridim se jenom tema nejzakladnejsima pravidlama,jakoze v protismeru ne atd. aha,vlastne ani to ne:-).ohrozuju maximalne sam sebe(jezis ja lzu). musim vypadat jako nejhorsi biker:-)

          0 0
          • kolombo  

            Co je mi do Pražáků, tam jezdim jen autem a ještě nerad :-) :-) :-) :-) :-)

            A teď vážně, pokud je nebudeme stále otravovat, tak nic nebude. V Liberci byla demonstrace za i proti hokejové hale, pro novou tribunu na fotbal, tak proč ne taky něco pro cyklisty?

            Mimochodem, v Praze je cyklojízda taky, myslím, že dokonce každý měsíc …

            0 0
        • Beeda  

          Asi je lepsi delat neco nez vubec, ale neodpustim si tuto poznamku, jak se k tomu maji politici…

          Vemte si tady v PHA, modry soudruh primator Bem, ucastik Praske50, drzitel zastity nad L.Arm. A kdyz se podivate kolik je ve meste cyklostezek tzn. vyhrazeny pruh pro cyklisty, bez chodcu a prejezdu pro auta tak snad ani nejsou. Napr. kompletne nove udelany Karlin, no a jezdite v zakazech vjezdu… Jsou to od nich pokrytecka gesta a jen se koukaj ukazat na verejnosti…Uf koncim thread o politice a pozdravuj v LB. B

          0 0
        • x-mass  

          Abych pravdu rek, tak mne se ta mestska hromadna doprava moc netyka. Kdyz se jedu projet, tak na silnic jsem jenom minimalne. Pak zalitnu nekam do lesa. Nebo tady jde i o neco vic nez jenom o ty auta a lepsi trasy?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.