ovladani zamykani vidle z řidítek

15 nepřečtených
  • jjirka

    nevite někdo, kde se da koupit ovladani zamykani vidle RS duke race z řidítek a kolik asi tak stojí? Dík

    0 0
    • Pebe  

      Ve Velu 6/2004 píšou:Označení JAGWIRE Long Switch Kit zkrývá kvalitně zpracované uzamykání přední odpružené vidlice z řidítek. Dodává se v provedeních pro vidlice RockShox a Fox, které jsou tímto systémem vybaveny. Hmotnost celého kompletu je pouze 55g. Dodává Vokolek Import. Cena 2590.

      0 0
    • Pepazdepa  

      Známá to má přímo koupený s bajkem tuším, že Suntour vidle a neustále se ji to sere.. Už to 2× reklamovala a řekla, ještě jednou a nechce to vidět.. Nedoporučuji..

      0 0
      • Pá-dlista1  

        No jo, ale tady jses v Žitný! :) Jenze to nemuzes hazet vsechno do jednoho pytle. Kvuli tomu, ze Suntour vidlice nefungujou jeste neni odpruzena vidlice spatnej napad.

        0 0
        • Pepazdepa  

          nerozumím ti? Odpružená vidle je bezesporu super nápad, ale on se ptal na zamykání ne?… A ta ji od Suntouru nemaká.. víc nevím.. Ty seš tu sakra pořád nebo máš nou?ase na krku :)

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Jen prirovnani. Myslis, ze zamykani z riditek je spatny napad jenom proto, ze u Suntouru nefunguje? Ja ne. Mam treba vidlici, ktera funguje, ale mel jsem i vidlici od Suntouru, ktera nefungovala. Vytrval jsem. Nevzdal se touhy po odpruzene vidlici (hlavne proto, ze jsem uz predtim funkcni vidlice mel:) a jsem spokojen.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.