• BoB

Už jsem zcela nerozhodný. Máte s nimi někdo nějakou zkušenost? wtb motoraptor 2.4 nebo veirwolf pěkná šířka slušná váha ale dají se vyrvat i do kopce? schwalbe fat albert 2.35 – vypadaj po všech stránkách krásně ale co je to vlastně za firmu? Nokian NBX 2,3 – značka super ale prej sou to spíš 2.1. než 2.3? (asi je jasný co jezdim – něco mezi enduro a freeride) A chci předek i zadek

0 0
    • Zdyn  

Jo tak nad moto raptorem 2,4 taky uvazuju.Je u nej dost slusna cena (360,– na bikezone) a psana vaha 850g taky jde,ale nic o nem jinak nevim.

0 0
    • Pá-dlista1  

Co je Schwalbe za firmu? Co je potom Nokian a WTB za hokynare? :) Koukal jsem na ne (motoraptor) taky, ale nemaj zas tak dobry reference na to co ja potrebuju. Spis na BMX.

0 0
      • BoB  

No já nevěděl co k nim napsat. Jinak se mi taky líběj asi nejvíc. Jezdils je?

0 0
        • Pá-dlista1  

Ne-e. Ja mam k nim trochu averzi. Stejne jako ke Continentalum a Michelinum. Ty vzorky se mi vubec nezdaj, rozmery a ceny…

0 0
    • BB  

po létech jsem skončil u Schwalbe, ne sice u těch tvých, vozim Jimmy, ale firma je to zatím lepší než, které jsem měl dříve

0 0
    • Jenda  

jenom bacha schwalbe jsou ve skutecnosti tak o 0.2 palce uzsi nez je psano na plasti

0 0
      •  

u jejich rozmeru 2.1 muzu potvrdit…slaba 2.0

0 0
        • lubos  

Mam Fast Freda 2.0 skutecnost asi 1.9, nebo tak nejak.

0 0
      • PePu  

Souhlas, Fat Albert 60mm vyrobce/skutecnost 57mm (zalezi na tlaku, ja vic nemuzu, pac jinak neprojde ramem). Na FR asi moc neni (mam light verzi a ta ma tenke steny, uz jsem jednou podlepoval prodrenou diru kusem stareho plaste). Na enduro dobra guma (dobry zaber i brzdeni, velky objem = pohodli).

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.