• MF

    Zdravim. Zaobstaral som si new bike a su tam veci pre mna zatial nezname. Tak v prvom rade sa jedna o full Kona Kikapu DeLuxe s tlmicom Fox FloatR. Celkom by ma zaujimalo ako sa to ma spravne nastelovat. V navode su dajake obecne keci ale zaujimali by ma osobne skusenosti. Dalej by ma zaujimalo ako sa treba o takuto vecicku starat. V navode je ze to vyzaduje kazdych 8–40 hodin jazdy rozobrat a premazat a podobne. Je to pravda ?

    No a dalsia vec ktora je pre mna novinka su kotuce DFX 9XC. Tiez by ma zaujimala udrzba, ake dosticky pouzivat a tak podobne.

    Diky

    0 0
    • Martin  

      Gratuluji ti, koupil jsi dobře!!!:-) Tlumič po každé jízdě utři do sucha a občes postříkni volejem a utři hadrem. Nestříkej tam WDčko, nějak se s ním nemá rádo. Na nějaký rozborky a svorky se vys… K naštelování – musíš zkoušet, až to bude tak akorát, aby ti to vyhovalo. Na to fakt není žádná univerzální rada. Já na to přišel asi po 1000km.....Kotouče – údržba žádná zvláštní není potřeba. Hlavně dávatz velkej pozor, aby sis ty kotouče nezamastil!!! Originál destičky jsou taková spíš lisovaná sláma, až je probrzdíš, kup si lepší. Uff, sem se nějak moc rozepsal. Ještě něco jsem zapoměl?

      0 0
    • slou  

      No mam Konu taky akurat že model z roku 2003 takže je tam rozdíl v brzdách a ty máš fox s pro pedal a ja bez něj. Jinak tlumič je v poho ja ho jezdim na SAG 9,5mm a utlum nějakych 5ot shora, čili víc utlumený. Po každý jízdě ho otřu a tak každou druhou ho stříknu silikonem. Ale je to věc každého jak mu to vyhovuje. Hayesy jsem nejzdil tak zkušenosti 0. Jinak v návodu na RB stránkách pro Fox tlumiče píší, že jednou za rok výměna oleje a tak podobně. Asi to zkusím poslat. Holt nebudu full ale HT na Kule :)

      0 0
      • pitelboy  

        to tlumeni otacis o 5 otacek jako 360° nebo pet poloh ??

        0 0
        • slou  

          5 poloh čili 2,5 otáčky.

          0 0
          • MF  

            Vcera som sa s tym trosku hral a tym tlmenim som to dostal do stavu ze mi to celkom vyhovuje. Nemam hlavne pocit ze idem s defektom. Este by som si mal zadovazit pumpu a skusit sa pohrat s tlakom.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.