• pastikar

    Ta konecne zadna stavba koresponduje s priehradkovím rámom.Dúfam,že to neostane len pri prototype.Čo vy na to?

    http://www.extremebike.sk/…599/p_14.jpg

    0 0
    • pastikar  

      Tak vám sa ten Dragster nepáči? Vyzerá ešte brutálnejšie ako predtým.Myslím že machri s RaceBiku odviedli perfektnú robotu

      0 0
    • TinkTink  

      Budes se divit, ale fakt se mi nelibi…(ale standartni dragster se mi teda libi…to jo :) )

      0 0
    •  

      ta kyvka je blee

      0 0
    • McBlacky  

      když už se teda ptáš tak nelíbí i tu barvu maj neštastnou, možná jiná, ne ne prostě nelíbí :-(

      0 0
    • X-biker  

      no me se to taky nelibi. nevim proc ale nelibi se to vetsine lidi. funkcnost bude zrejme lepsi :-) kdyz RB tak Monstra DH ten se fakt powedl

      0 0
    • Tomcat  

      No když sem tento stroj viděl tak sem se docela lek. Protože si pamatuju jak z řad konstruktérů RB změlo, že přepákování ani více čepů není potřeba.

      Takže včem je problém? Drahé progresivní tlumiče? Nebo McPerson je nejlepší a stejně se k němu každý výrobce co to myslí s fullama vážně dostane, ikdyž postupně jednočep → přepákování → čtyřčep→ McPerson ? Nebo nezájem o by? velice kvalitně provedené jedno čepy bez přepákování? Není limitujícím faktorem pro úspěch na zahraničních trzích progresivní pružení?

      Vzhled tohohle prototypu je obhájitelný je to přeci jen prototyp. To, že to bude fungovat se taky nebojím, protože vývoj pomocí kvalitních „CAD“ (dnes píš už komplexních konstrukční řešení Pro/ENGINEER, CATIA atd…) Uvidíme co z toho vznikne. Pokud, ale vezmu minulost tak kola Rotec , LeCougan, Castle ,RockyMountain, RM 6,7,9 atd… mě bez ohledu na kvalitu pružení a tlumení problém s praskající zadní stavbou.

      Pokud se ještě to podaří dotáhnou designově. Dle mého názoru je to zatím takové neupravené . Proč neudělat zadní stavbu také jako příhradovou konstrukci?

      No pokud ale má vzniknout něco jako českej Rotec ,nebo RM-9 sem pro a už se těšim. Takže vzhledem ne, ale technickým řešením ano.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.