• borda

    omlouvám se předem – vím, že mobster je obehraná písnička. přesto, měl bych o něj zájem, ale chci si ho 1. prohlídnout(což půjde až za cca měsíc), za 2. teď nemám moc peněz. Nevíte do kdy tak zhruba příjímají objednávky? V kellys mi jako správní obchodníci sdělili, že může být vyprodán třeba už tento týden:-)). takže jestli máte někdo zkušenost s objednáním třeba v listopadu sem s ní

    0 0
    • borda  

      TO JSTE HO FAKT NIKDO NEOBJEDNAVAL?

      0 0
      • boruvek  

        Cau, ted jsem se sel podivat do toho obchodu v Praze na Zizkove a zatim ho tam nemaji…mozna zitra mozna pozitra…Az ho uvidim, vyzkousim, zjistim jakou velikost ramu, tak ho asi objednam ;-)

        0 0
        • boruvek  

          Tak jsem ho byl omrknout, vazne pekny kolo, ani ten design neni tak spatnej…

          Ted se jenom rozhoduju, jestli 19,5" nebo 21,5", vidim to spis na tu 21,5", merim 187 cm…

          Meli tam jenom tu 19,5", zdala se mi ze by sla, prodavac me zvyklal ale na tu 21,5", tak nevim. Ted mam 21" authora a je to akorat.

          0 0
          • dave lister  

            oni na tom samym rámu staví několik modelů, takže vyzkoušet velikost si můžeš na kterýmkoliv z nich. slušný výběr měli tuším v Jaromírce pod Nuselákem. nepředpokládám, že by se geometrie na příští rok nějak zásadně měnila.

            0 0
      • tit  

        Ja som ho objednaval 30.11.2003-dost som vahal. Trosku som ho prekopal (kolesa, riadidla, plaste) a jazdim.Neskor planujem sedlo, predstavec a novy lak – ten design naozaj nic moc. Takze mas este dooooost casu na rozmyslanie.Sice ho dostanes az niekedy v polovici aprila (duben..myslim)ale je to dobry kup.

        0 0
        • borda  

          jo, tak to je supr. jde mi o to, ze (krome toho, ze jsem ho jeste) nevidel, tak ted fakt nemam ani tech pet litru na zalohu. a bez ni objednavku neakceptuji. Kdyz ho mas, tak se zeptam – ty pedaly asi nebudou SPD kompatibilni? a jak je to s temi zavody? bere se i ucast na maratonech? to je tam nejaka prezencka pro majitele techhle kol?

          0 0
          • tit  

            Kupil som ho bez kolies a pedalov (po vyjednavani). Takze ake su tie pedale neviem (mam Time) ale SPD kompatibilne by mali byt. Ked som pytal na „ucast“ na maratonoch tak len mavli rukou. Toho by som sa obaval az na poslednom mieste.Silne pochybujem, ze to niekto kontroluje. Bol som v Piestanoch v Mama Slovakia a vobec to tam nevyzera, ze by tam mal niekto cas na kontrolovanie ucasti svojich bikov na maratonoch. Ide skor o psychlogicky moment, ked pri podpisovani toho prehlasenia nadobudas dojem, ze kupujes skutocne spicku na ktorej sa jazdi na zavodoch. Ja som predpisany pocet akcii odjazdil, ale to z vlastneho presvedcenia. Bike je to fajn, aj vzhlad sa asi da prekusnut. Ja som spokojný. A dual control je skvela vec – to pre tych co trvdia, ze je to blbost a videli to len na obrazku. Zdar.

            0 0
            • jimmy63  

              mam mobstera 04 a na tom sou stejný pedály,jako na tom letošnim(weiigo 919)myslim..a s shimano kuframa sou kompatibilni,ale neni to úplně ideální..jinak jestli můžeš,tak do něj di!!je to bezvakdý kolo za bezvadnou cenu!!

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.