• Jenda

mam takovej dojem ze uz mi zase rupnul ram pod sedlovkou (zatim je to takova drobna prasklinka a nevim teda jestli to neni jen lak) a uz me to zacina prudit. Loni 2krat RockMachine CPS 2.0 (pctivy CrMo) a ted asi po 1500 superior XP930. Poradte mi neco levnyho a odolnyho. Na hmotnosti mi az tak strasne nesejde. Nebo myslite ze by mi vydrzel full vic? Jo jezdim XC bez vetsich zavodnich ambici ale asi to moc neumim nebo ja uz fakt nevim.

0 0
    • Staenly  

A kolik vazis? Ravo racing XC se da tusim sehnat za nakych 4 – 5000 a znamej je s nim maximalne spokojenej a to jezdi zavody (vazi cca 70 –80kg)

0 0
    • rodriguez  

no a vyreklamovali ti to? a nevytahuješ náhodo sedlovku víc než máš ? to je trošku divný ne že praskne na co sedneš ? kolik máš kg ?

0 0
      • Jenda  

no sem prase vyzrany 85 a sedlovku jsem ted mel po rysku a predtim v ramu asi 15 cm tak nevim. Reklamaci jsem jeste nezkousel, doufam ze budu uspesnej, me jde spsi o to ze uz me tenhle stav nebavi – asi se budu muset naucit na tom kole jezdit:-)

0 0
        • TinkTink  

Si chtel rict hubenej…ze jo :)…ja mam necelych 80…a mel jsem pres 100 :))))))))))…to pak komponenty odchazi…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.