• peetrys

Uvažuju o nových pedálech. V obchodě mi velmi doporučovali šlehače. Jezdíte je někdo? Zkušenosti? Díky

0 0
    • Air  

nejezdim, ani nechci. Jen pro drsne gramhonice. Zbytecne penize navic, je treba extremne tuha tretra (mala stycna plocha pedalu s tretrou). Kup SPD 520 nebo jeste lip 540 (cca 1600) a budes urcite spokojeny. Za tolik penez co stoji slehace bych si koupil jedine Time (setrnejsi ke kolenum a jsou obecne dost vychvalovane).

0 0
      • pitelboy  

slehace sou pro chrty. jak s nima chytnes drsnejc sutr tak je asi po nich ! slehace bych nechtelo

0 0
        • pitelboy  

myslim ze ten obrazek mluvi za vse…

0 0
          • MARIN  

Stejne uz jsem ale videl orvane i Shimano SPD. V pripade slehacu asi nebude problem vyresit vymenou za nahradni dily.

0 0
            • Ivann  

No, problem to je. Crankbrothers dodava jako náhradní díl pouze titanovou osu (za 2,2 kCZK) a „re-built kit“, který obsahuje ložiska, pouzdra a těsnění. Mam Candy SL, minuly tyden se mi podarilo lehnout tak, ze je jeden pedal ohnuty v osce a poskozena platforma. Výrobce i dovozce do ČR mi shodně potvrdili, že kromě uvedených náhradních dílů mi nemůžou nijak pomoct. Takže rovnám osu a budu jezdit s rozbitou platformou, dokud to půjde.

0 0
        • kankrlicek  

Psal jsem tady o tom určitě 2× – chytil jsem vrostlý kámen pedálem. Osa mírně ohlá, šlo jet, klika do vrtule. Nezdá se mi, že by šlehače byly až tak fórový.

0 0
    •  

na seznamu diskuzí do políčka Vyhledej napiš egg, zaškrtni hledání v názvech i v textu a zírej…

0 0
    • Martin  

Kamarádka je s nima dost spokojená. Jezdí je asi rok. Na ženskou jezdí docela slušně, ale ne moc agresivně. Líp než na SPD se jí zaklapuje i vyndává bota (to je asi jasné). Zkoušel jsem je, ale bojím se, že bych je brzo někde polámal.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.