• navikin

Zdarec, na všech stránkách jsem zatím našel jen sadu ND kde jsou kromě ložisek a těsnění také šrouby, segrovka, gumové zátky. Toto je mi téměř na nic. Na ose mám vnější závit (neuplatním ty šroubky, ale samojistné matičky ze železářství), drážku v pedálu na segrovku jsem taky nenašel a gumovou zátku (na místo originální Al.zátky se závitem) jsem opět ztratil. Víte někdo jak to s těma náhradníma dílama a kompatibilitou je. Dá se někde sehnat to provedení co potřebuji já?

0 0
    • LUCCA  

Nie, ND sada sa dodava pre starsie aj novsie typy CB spolocne, takze tak…Predpokladam, ze mas starsi model CB. V com mas problem, ked si ju kupis, ked tak velmi nechces, tak co sa ti zvysi, vyhod.

0 0
      • navikin  

To bych pochopil, kdyby to tak bylo. V sadě mi chybí kovová zátka (koncovka) se závitem k našroubování do pedálu – ty gumové můj pedál již 2× opusily a jsou navždy ztraceny. Nad tím, že tam jsou šroubky a ne matičky pro upevnění ložisek a pedálu k ose – čert to vem, matičky si dokoupím. Ale co jsi tím myslel starší a nové provedení – i ty „tuningové“ ti osy mají na obrázcích vnější závit – tzn. na matičku, a nové pedály mají na obrázcích taky koncovky kovové se závitem. Jak to teda je?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.