• Lister

    Mám jeden dotaz. Ve sváru, kterým je přivařená zadní patka k zadni vidlici, mám asi 1mm mezeru. Je to tam už z výroby není to prasklina ale vynechané místo ve sváru. Zatím s tím nebyly problémy, ale je to zrovna v dost namáhaném místě. Zkušel jsem to reklamovat, ale neúspěšně. Zajímal by mě váš názor.

    0 0
    • p.b.s.  

      Co to je za značku kola? pokud to je kolo za 10 000 dalo by se to tolerovat.Pokud je to neco trochu lepciho mozna to je konstrukcni zajem o odlehceni :-)

      0 0
    • BH  

      podle meho to nic neudela,ten 1 mm je zanedbatelny a nebude mit vliv na pevnost. Spise bych to bral jako vadu kosmetickou, ktera by na trochu lepsim kole nemela byt, tedy predpokladam, ze zde nehovorime o kole ze supermarketu za 1990,–.Ja bych to jako reklamci uznal, ale musel bych pochopitelne videt, zda popis odpovida skutecnosti a najek miste ta vada presne je.

      0 0
      • Lister  

        Je to Author Versus model 2000. Je to už starší kousek. Jezdím na tom už pátou sezónu a zatím je to v pohodě. jen jsem chtěl vědět pro případ, že by se mi to stalo v budoucnu ještě někdy. Záruku na to ještě mám (10 let) takže kdyby se to podělalo tak je šance na nápravu.

        0 0
        • mosquito  

          technicky vzato se tomu nestane nic, teda v realne dobe pouzitelnosti kola, jen se tam asi obcas trochu vody a pak to koroduje ale tempem ze to kolo driv vyhodis, jinak u versuse bych si to libit nenechal hned pri koupi… ted uz je asi tezko pycha honiti ci jak se to rika

          0 0
        • BH  

          tedy pochybuji o tak dlouhe zaruce, pokud vim author ma 2 roky zaruku na ram a v roce 00 to bylo 5 let?,No stejne po 5 -ti letech provozu bych se stejne poohlidl po necem novem, nebot ram je jiz minimalne moralne odepsan.

          0 0
          • Lister  

            No asi jsem se sekl. Fakt to bude těch pět let. Já si toho při koupi nevšíml. Zjistil jsem to asi po týdnu ježdění. Tu mezeru jsem zakápnul lakem takže tam nic neteče. Ten rám je CrMo takže s životností problém nebude a protože jsem to tenkrát kupoval hlavně proto, že je to ocel tak asi dlouho ještě měnit nebudu. Jednak proto, že ocelový rámy jsou dnes už rarita a taky proto, že jezdit ne takhle starým kole mi nevadí. Chtěl jsem měnit za Marin, ale ten asi teď do republiky nikdo nedováží. Dělala to komersie, ale teď už na stránkách nic nemají.

            0 0
            • Pebe  

              V obchodě jsem nějaké rámy viděl…

              0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce