Sigma Sport -- pristup k zakaznikovi

20 nepřečtených
  • Thorn

    Od 1993 pouzivam vylucne veci od Sigmy (tam, kde sa da) a nikty som nemal vacsi problem – az teraz mi prdla rok stara pumpa Delta Jet, co ma dost nasralo – pumpa s hlinikovym telom za nemale prachy by mohla vydrzat trochu viac ako rok. Tak som pisal mail do Sigmy a tu je odpoved:


    we are sorry for the inconvenience with the Delta Jet. Please send us your pump so that we can look at it. We will immediately send you a replacement model for free of charge.

    Myslim, ze to je dalsi dovod, preco kupovat veci od Sigma Sport (nehovoriac, ze nahradne diely posielaju na mailove vyziadanie takisto).

    0 0
    • djano  

      Ked som chcel kupit Mirage, tiez som im posielal mail, odpoved bola velmi rychla. Co sa tyka pristupu, som spokojny. A celkom sa mi pozdavaju aj ceny ich produktov.

      0 0
      • ROpa  

        mam od nich zatial len tachace ale celkom sa mi lubia az na jeden zmatok ktory sa mi stal vcera podla tachometra som mal Vmax 115km/h a to som siel len po rovine :-))) 800+RCS model 2003

        ROpa

        0 0
        • beskydy  

          ahoj-mam taky jejich tachos-targa-max. spokojenost-dokonce mam uz dva-druhy sem nasel v zime na kopci-jen tak pro info…

          0 0
        • jimmy63  

          hele a nedelá to to RCS??já mam už 2hej tacháč od SIGMY a zatim žádný bláboly ani jedna nepsala..!!

          0 0
          • kankrlicek  

            ,,2hej" – to je dobrý, to jsem ještě neviděl. :) My starší píšeme krátce ,,2."

            0 0
          • ROpa  

            klidne muze… ROpa

            0 0
            • TinkTink  

              JJ…to je tim RCS…ja to mam taky a tydle blaboly mi to dela taky :)))

              0 0
              • Pebe  

                CHtěl jsem se zeptat, mám taky Sigmu RCS+tach. Targa a stává se mi pravidelně, že ráno, když je zima, tak mi po cca500 metrech tachometr neukazuje. Vysílač bliká při průjezdu magnetu, ale přijímač už ne. Když jedu odpoledne z práce a je teplo, všechno funguje v pořádku. Dě lá ti to taky? Je to na relkamaci?

                0 0
                • Thorn  

                  Mne to nerobi ani pri –5 stupnoch. Vymen baterku. Baterky su citlive na teploty.

                  0 0
    • pali  

      NA akú adresu si sa obrátil s reklamáciou ? Mám malý problém s PC 14. Ináč tacháč od Sigmy čo mám spokojnos? a to je ešte BC 700.

      0 0
    • Paja  

      Ahoj, muzes se prosim trochu rozepsat o te pumpe, chtel bych koupit nejspis Jambda Jet s manometrem, ale nevim jestli je dostatecne vykonna – podle obrazku a popisu na webu zvladne i velky tlaky(12bar) ale potrebuju vedet, jestli nekoupit radeji nejakou klasickou velkou pumpu. Chci ji pro domaci pouziti, abych se s minipumpou drel uz jen v terenu:)

      0 0
    • martt  

      pred desiatimi rokmi som prerazil dieru do displeja sigmy 600 – moja chyba. Poslal som im to do nemecka a za chvilu mi prisiel novy tachac hoci to uz vobec nebolo v zaruke. Takze bravo!!!

      Ked som pretazil rovnako dieru do displeja uplne noeveho walkmana, tak sa firma Sony som mnou vobec nechcela bavit. Napriek platnej zaruke.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.