• Banjo

    Zdravim! Mam mensi problem, dneska jsem se pokousel nacpat novou stredovou osu do ramu MXM, ale nejak mi to neslo, zda se trochu delsi(mam 68/113). Predtim jsem mel jenom ISIS(taky 113), ted mam Octalink, takze fakt nevim, v cem to je. Diky za rady!

    0 0
    • Clodman  

      Jak ten tám vypadá???Myslím tím kvalitu laku a tak, jak dlouho si na něj čekal??Docela se mi líbí ten silniční tak shánim nějaký info o týhle značce, pač na svejch stránkách maj prd

      0 0
    • TinkTink  

      Jak myslis to, ze neslo – v cem byl konkretneji problem? Ktera cast osy tam nesla?

      0 0
      • Banjo  

        Hua, jsem peknej debil, vochcali me v kramu, misto 68/113 mi dali 73/113 a ja si toho vsimnul asi po dvou hodinach snazeni. Nakonec me vyfuckovali a nechteji vymenit, prej nemaj 68/113. Nemate nekdo zajem o dutou Octalink osu Deore 73/113 za 550,–?

        To Clodman: Ram je za ty prachy v pohode, lak je docela kvalitni, jedinej problem jsem mel se zadni stavbou, vecka ji roztahovaly. Vyresil jsem to podkovou, je to ok. Vyrizoval jsem ho pres mail, pak jsem si pro nej zajel.

        0 0
        • biker007  

          hele, ale osy shimano 68 a 73 se lisi jen levou miskou(alespon BB ES-51).jinak sou na 100% stejny. me taky v kramu nabizeli 73mm a ram mam 68mm. nakonec sme nasli misku z nejake stare XT osy. a sedelo to v pohode. tu misku mam ted doma nevyuzitou(koupil sem novou osu a ta byla 68cka uz z vyroby). pokud bys mel zajem o tu misku tak neni problem. kdyz tak napis maila. koukam ze si z Rokycan, to je za kopcem:)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.