• pitelboy  

pike bych chtel ale musel by mi nekdo dat tech 20000

0 0
    • PePu  

Pike mne zaujal hlavne „pevnou“ osou, ktera by se pri vysokem zdvihu (na jednokorunu) sikla. Co si myslite – vydrzi, kdyz je zavit v Al/Mg nohach? Cena v GB e-shopech je 280–300 liber.

0 0
    • stréc od piva  

nevím mě jako odbornému laikovi to připadne stále stejné…jediny co se mění je barva a písmenko kerým je to potištěno…

0 0
    • igor  

Reba je uz iba bez capov na Vecka?

0 0
      • filipes  

taky me to docela prekvapilo. Halt kotouce jsou pro vyrobce (SRAM obsahuje RS i Avid) vetsi vejvar.

0 0
        • igor  

aspon na tie Race modely ich mohli dat..

0 0
        • Air  

podle me by ztratili hodne zakazniku… je porad spousta vyznavacu vecek, hlavne chrti :) A ta vidle je pomerne dost lehka, takze by to byla pro nektere chrty prinejmensim velka skoda…

0 0
          • MartinXC  

Myslím, že varianta s čepy taky existuje, jen není v reklamě. I Foxové nechávají čepy na některých provedeních vidlí.

0 0
            • igor  

nie, neni v popisoch na strankach maju ku vs. modelom „disc only“.

0 0
              • MartinXC  

Á-ha. Že by další pokus o násilnou standardizaci ? (jako Shimano)

0 0
                • filipes  

Nakou option tam dat mohli. Ale pro chrty je SID, pro budget je Pilot/Judy… 32mm nohy uz snad kotouc zvladnou bez problemu…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.