Na Bikestore teď nabízí tyto kliky za 3 850,– Kč. Sice jsem chtěl kliky řešit až po sezoně, ale zdá se mi to dost dobrý. Co vy na to? Nebo je to vyhození skoro čtyř litrů?
Na Bikestore teď nabízí tyto kliky za 3 850,– Kč. Sice jsem chtěl kliky řešit až po sezoně, ale zdá se mi to dost dobrý. Co vy na to? Nebo je to vyhození skoro čtyř litrů?
No ja bych radeji koupil LX na Octalink nez XT na ctyrhran.
souhlas s Davidem. radeji LX 2003–2004 na octalik. vyjdou levneji a budou i lehci a tuzsi. podud netrvas na napisu XT tak bych sel do tech LX-ek. nebo si pockal na cenu LX 2005.
Myslíš, že budou tužší? Jinak ve váze bude rozdíl přibližně 45 gramů / počítáno i s osou /. Já jen že tady dost často čtu o problémech s octalinkem, kdežto se čtyřhranem jsem nikdy problémy neměl.
myslim ze octalink je konstrukcne tuzsi reseni nez ctyrhran. je ale otazka jestli to poznas na biku kde „pruzi“ vsechno od vidle, plastu, ramu,… ja sem s octalinkem spokojenej, mam je (LX 2003) presne rok a osu sem poprvy menil pred mesicem, mela najeto pres 9000km. dalo by se s tim vaklem este jezdit, ale stvalo me to skrtani o presmykac na velky placce. driv nez osa me odesel prostredni prevodnik, ten sem menil v cervnu. sel bych do nich znovu!
ctyrhran sem jezdil predtim, kombinaci klik deore+stred kinex. stred nekdy vydrzel 8000km, nekdy 3000. ale zase stal 250kc:). kliky se museli tak 1× za mesic dotahnout, to na octalink nemusim sahnout jak je rok dlouhej.
tedka ty octalink osy kupuju v nemecku, cena tam 20 euro, u nas nejlevneji na netu za 850kc.
ISIS sem nikdy nezkousel, ale dost znamejch ho vozi. jednomu ted osa (nevim presne typ) odesla po mesici, dvou – a to ma bika jen na zavody. prej pude do XTR. dalsi rikal neco ve smyslu „osa za 1300 a vydrzela jen chvili“. dalsi je ale spokojenej. nebo mu nic jinyho nezbejva, pac shimano primo nenavidi:))