Co ke klikám deore m-590 hollowtech

18 nepřečtených
  • samikas

Ahoj, chtěl bych se zeptat co se hodí ke klikám deore m-590 hollowtech. Přehazku mam vybranou XT http://prehazovacky.heureka.cz/…-xt-rd-m780/ je s klikami kompatibilní? A co kazeta, poradí mi někdo nějakou 10-ti pastorkovou v cenové kategorii řad Deore nebo SLX? Popřípadě důvod proč jít do XT (kromě úspory pár gramů :D )Řetěz a přesmykač už snad takový problém nebude :D. Díky za rady :)

0 0
    • pekl024  

Taky mám tyto kliky , přehazka SLX , pohoda.

Ale jsou 9s.

0 0
    • scret  

kazeta XT nebo SLX, saltr SLX, razeni XT…

0 0
    • Vilém  

Co mas ted za prehazku a razeni?

0 0
      • samikas  

Hrozný noname kliky a řazení prastarý shimano :-D. Všechno budu montovat na novej rám. Teď řeším ale jenom osazení.

0 0
        • Vilém  

A to prastary razeni je na 10sp?

0 0
        • pocestny  

Namontovat si tam muzes cokoliv. Kup si deore ~ slx ~ xtčko podle toho, na co ti vyjdou prachy nebo podle toho, jak moc ti zalezi na výsledné váze.

0 0
    • jIrI___  

Přehazku bych dal s klidným srdcem Deore, stejně tak přesmykač, kazetu pak Deore nebo SLX (podle toho, jestli máš ocelový nebo Alu ořech a jak moc hledíš na hmotnost). Řazení ideálně XT pokud to peněženka dovolí.

0 0
      • samikas  

Peněženka xt hazku dovolí,jenom bych byl rád za konkrétní tip na kazetu nejlíp slx, hlavně aby byla kompatibilní s klikama, ale to už jsem zmiňoval. Hazku bych bral asi tuhle. http://prehazovacky.heureka.cz/

0 0
        • borda  

Konkretni tip na kazetu slx je konkretne slx. S klikama bude kompatibilni jakakoli kazeta, kterou nasadis na orech.

Cili konkretne si nekupuj 7sp kazetu, musel bys bastlit a taky campa nebude to pravy orechovy.

Vse podstatne mas vyse.

0 0
          • maajkee  

Kazetu s klidným srdcem doporučím tuto Sunrace

Sám ji vozím na kole, hmotnost cca jako XT, výdrž stejná, cena o dost menší.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.