• fousac

mam na prepakovanem jednocepu na tlumici pruzinu tvrdosti 550… potrebuju tam dat tvrdsi, ale nevim o kolik.. sem na forum chodi dost strojaru, doufam, ze nektery z nich mi poradi, jak urcit (vyssi) tvrdost pruziny, aby mela predvidane/pred­vidatelne vlastnosti…

ufff.. to je sloh.. :( snad to nekdo pochopi…

a kdyby nekdo vedel, kde motaji pruziny na zakazku za lidove ceny, dejte prosim vedet… takove info se vzdy hodi, ted me, priste nekomu dalsimu.. :)

0 0
    • sharkcom  

To je velmi relativní. Někdo chce celkově tvrdší tlumič, nekdo pohodlnější… A navíc to velmi záleží na provedení rámu. U každýho vzniká jiný převodový poměr. Já vozím 550 a je to akorád. Měnil jsem za 650 a bylo to moc tvrdý. Jinak se mi ta 650 válí doma. Kdyby náhodou…

0 0
      • fousac  

:( ta je predpokladam z toho rst… tak ta je nrjspis moc mala.. :( ale dik za nabidku.. muzes ji kdyz tak premerit?? vnitrni prumer a dylku.. dik..

0 0
        • sharkcom  

Jo vidíš, to jsem si ani nevšiml, že jsi to ty. Com jsi koupil za tlemič? Délka je 98mm vnitřní průměr je 30mm. Je to s DNM co jsem koupil. Dal jsem si tam tu 550 ze starýho RST.

0 0
          • fousac  

no jo.. zase ja.. :)

tlumic mam ToughShock FDR… netusim co je to zac… pruzinu tam protrebuju prumer 38… :(

no nic, jdu patrat dal..

0 0
            • sharkcom  

ajajaj, ten je ňákej opuchlej… Tak hodně štětí. Já už mám pro tentokrát tlemič vyřešenej. Dneska jdu pro změnu pro AVIDY CPS

0 0
            • kOmE  

me se doma vali RST22A s 650 pruzinou s delkou 115 ,ale vnitrni prumer bych musel zmerit

0 0
              • fousac  

dik za nabidku.. :) predpokladam ale, ze to bude taky prumer 30… me se na stole vali dva rst tlumice s rozteci 185mm.. a zbytecne.. :(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.