• cesar

na trinnyty jsem videl za slusnou cenu 2l rezervoar od AXONu. Myslite, ze pujde i do baglu od HUSKY? Kapsa na nej tam je, ale nekde tady jsem cetl neco o suchem zipu kterej je za potrebi (ale nejsem si jistej jestli je to pripad zrovna tehle nadrze).

0 0
    • Alesh  

Sorry, ze takhle parazitim, ale v podstate mne zajima podobna vec: mam 3litrovy rezervoar od Camela a zajima mne, zda se vejde do Hydrapaku Delta 2004. Koukal jsem na tu deltu a nadchla mne, ale jsem zvykly na Camelackej naustek…

Ad Axon vs Husky: Myslim, ze Blue ma Huskyho a vozi v nem 2litrovy pytel od Camelu, tak by to mohlo byt v pohode.

0 0
      •  

Gramec ma deltu, tak se u nej muzes stavit a vyzkouset… ale vzhledem k tomu, ze se prodava s vakem, tak by stacilo jen prehodit naustek, ne? nebo jde i o ten objem vaku?

0 0
        • Alesh  

No nejsem si jistej, jestli by sedel prumer ty hadice. Mam za to, ze ta Hydrapakova je sirsi…

0 0
          •  

o tolik sirsi nebude a naustek je gumovej, roztahne se, ja ho mel kdysi i na zefalu

0 0
            • Alesh  

No kazdopadne ho prodavaj pouze s vakem, takze vak mit budu a pak budu experimentovat :-)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.