• cesar

na trinnyty jsem videl za slusnou cenu 2l rezervoar od AXONu. Myslite, ze pujde i do baglu od HUSKY? Kapsa na nej tam je, ale nekde tady jsem cetl neco o suchem zipu kterej je za potrebi (ale nejsem si jistej jestli je to pripad zrovna tehle nadrze).

0 0
    •  

mam vak camelbak v batohu husky blaze a vak nijak do nej nepripevnuju a problem s tim nemam

0 0
      • cesar  

No ja myslel camel s malym „c“. Jde mi primo o ten AXON. Je v prijatelnejsi cenove hladine

0 0
        •  

no to je snad jedno, jestli camelbak nebo axon… tak znovu a bez uvedeni znacky, snad to pochopis lip :-)

mam vak na vodu v batohu husky blaze a nijak ho nepripevnuju a problem s tim nemam, neni to nutnost

0 0
          • cesar  

tak, takhle to zni pro me oko lip:)

0 0
          • Dumbo  

a aky mas vak ? HUSKY ja mam tiez husky a uvazoval som o kupe vaku na vodu len mam dilemu pretoze moj husky je iba jednokomorovy cize by vak musel byt spolu z ostatnymi vecami a to by mohlo hrozit prepichnutie… mas to nejak prisposobene ? ja som uvazoval ze tam dam nasit u Mamky nejaky vak do ktoreho by siel ten h2o vak strcit…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.