• Jenca

    chtěl jsem se zeptat jestli nekdo mate zkušenosti s ramy spyder třeba z lonska. na koloshopu maji nove modely a easton ultralite (tb) tam maj neco kolem 6 tisic. ale bohuzel nemaj obrazek neumim si udelat predstavu jak muze vypadat jaka bude gemoetrie atd akorat na spyder.cz maji lonske modely ktere nevypadaji zle. orpti 03 to vypda ze trubky jsou tlustsi takze i tuhost by mohla byt lepsi.

    0 0
    • Clodman  

      Jojo ty ceny jsou hodně dobrý, obzvláš? u těch silničních.Nikdy sem nechtěl hliník, ale do spyderu asi pudu pač budu za tu cenu moct měnit rám každou sezonu.Napiš do spyderu, zasílaj zdarma katalog, tak jestli to tam už nemaj a dyžtak sem dej vědět.

      0 0
    • HonzaV  

      Loni jsem chtel koupit ram z Eastonu-ultralite, 2× jsem tam psal a nereagovali, ani jsem se nedovolal. V jednom kramu jsem letos videl 2 MTB ramy z Al 7005, vypadaly pekne – zpracovani, ale lak a samolepky mely hrozne provedeny.Jeden byl cernej matnej – jako by tam bylo malo barvy, druhej bilej lesklej – nejakej flekatej.

      0 0
      • Clodman  

        Někdo u nás na okresku jezdí nějakýho mtb AL Spydera a ten vypydá po stránce laku dost dobře, obědnávku bych spíš řešil přes koloshop.

        0 0
    • Banjo  

      Loni jsem si objednal Aluthrona, ale moc spokojenej nejsem. Špatmý samolepky, divnej odstín barvy a navíc byl na horní trubce trochu bouchlej. Nakonec jsem dostal 400,– slevu, ale už bych ho asi nebral.

      0 0
      • Clodman  

        Tak koukám, že o tom budu muset popřemejšlet.Na­padlo mě, am docela dobrý známý v bikeshopu to obědnat přes ně a při výše popsaných nedostatcích si to prostě nevzít a reklamaci.Když mi příjde domu poštou balík, tak už s tim moc neudělám, ale takhle…

        0 0
        • Thidney  

          pokud cokoli objednáš přes web nebo telefonem a doručení je poštou (kurýrem), máš ze zákona (v česku) 14-ti denní lhůtu (od data pevzetí) na vrácení zakoupeného předmětu (+veškerý papíry, balení atd.) bez udání důvodu prodejci a ten ti musí vrátit peníze. Jedinej zádrhel, leč dost podstatnej je, že v zákoně není psáno do kdy ti má prodejce vrátit chechtáky. Je tem jen vágní formulace ve stylu „v přiměřené době“ (za normální dobu se dle právníků považuje cca měsíc od převzetí zásilky prodejcem).

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.