• Menite lanka nejak pravidelne nebo je mate dokud nepraknou?

    ja je obcas promazu ale jinak nechavam do zniceni :)

    0 0
    • fousac  

      jenom obcas promazu a menim je az kdyz uz sou nekde moc roztrepeny… ale wozim s sebou 1+1 nahradni pro strejcka prihodu…

      0 0
    • dave  

      Jasně, že měnit, kvalitní po delší době, humusy po každym zabordeleným závodě. Jinak pozor, správně mají být brzdový lanka jiný než řadící. Mají jiný vinutí. Ale to poradí v málokterým obchodě, protože jsou líný stříhat ze dvou rolí. Ale jinak je to obojí stejně drahý.

      0 0
      • kovar  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • PietroUL  

        Stříhat lanka z role jsem ještě nikde neviděl. To je pak k brzdový páce a k řazení vážeš na uzel? :)

        0 0
      • Loner  

        Už jsem doufal, že na tomto fóru se nebudou účastníci vykecávat nesmyslně o nesmyslech a už je to tady!!! Zlatej Jarin!!! Měň po závodě taky ródle ale nech si je ustřihnout ze správné trubky!!!

        0 0
        • enjoy  

          radsi si zmen nick,protoze s tvym pristupem ti taky nikdo radit nebude,az budes potrebovat.nebo mozna nebudes,protoze ses borec a jenom tady oxidujes.

          0 0
          • Loner  

            To Enjoy and Dave: Zdravím všechny bez rozdílu názoru, jenóm mě trochu namíchlo, že někdo je ochoten diskutovat s vážnou tváří o takovém nesmyslu jako je stříhání lanek. Teď se vše vysvětlilo, že se vlastně jednalo o bowdeny, takže souhlas s diskusí. Dovolím si přidat vlastní názor: Jsou – li na bowdenech s obou stran koncovky, není šance aby se bahno dostalo dovnitř a to ani u zadního kola, a přes uschlé nánosy bahna a jehličí (zásadně teď čistím jenom pohon a to za sucha kartáčem) se brzdy vrací dobře a házečka shazuje jako v létě. Jen je třeba udržovat ře?ázek, protože bez očištění je v tomto počasí za 800 km v háji.

            0 0
      • blue  

        a v jakym obchode se lanka strihaj z roli?

        0 0
    • dave  
      1. Jo, máte pravdu, blbě jsem to napsal. Samozřejmě, že jsem myslel bovdeny. A omlouvám se, že jsem se svým překlepem některých tak dotknul…
      2. Měním slovo role na několikametrový bovden v kuse, ze které se odstříhává bovden podle potřebné délky (tady jsou nějaký samí slovíčkáři).

      Jestli jsi někdy neviděl, jak to dělaj, nechoď do železářství, ale zkus nějaký cyklokrám.

      1. Proč bych to musel k brzdě vázat????

      Nevim co používáš ty, ale já na konec bovdenu dávám koncovky, který to v rámu, brzdě atd. drží.

      0 0
      • PietroUL  

        Taky jsem pochopil, že jsi myslel bovdeny, jen jsem si rejpnul :) Vázání k brzdový páce bylo zase o lanku bez koncovky. Sakra, co to tady řešíme za blbosti!?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.