• PACE 31

    Co rikate na ram pro Ladu na Atheny?Cerveny karbon(?) to jsou veci!K videni na bikezone.Toz tak…

    0 0
    • PACE 31  

      Pells asi vsichni ignorujete!?Fakt ani trocha patriotismu???Toz tak…

      0 0
      • websky.cz  

        nenasel jsem to tam, mas dat rovnou odkaz

        0 0
        • PACE 31  

          Kdyz ja to neumim-jsem totalni PC analfabet.Je to na titulni strance bikezone „kousicek dolu“ 8-)))) Toz tak…promin

          0 0
          • PACE 31  

            To je presne ono!! Ses moc hodny!! Ale co nejaky komentar??Toz tak…

            0 0
            • Gatier  

              Trosku moc farby tam naplacaly. A celkom aerodynamicky to vyzera- asi na casovku, ale ci to pomoze?

              0 0
            • Thidney  

              pokud chci zanechat odkaz na článek kdesi na netu tak si otevřu konkrétní článek zkopíruju adresu z adresního řádku. Na bikeforu si přečtu co se píše nad tabulkou určenou pro vkládání odpovědi a dle tohoto návodu vytvořím konkrétní odkaz ;-)) K tomu rámu – je to fajnovej speciál a je na něm vidět jak sakra daleko je Pells ve zpracovávání karbonu. Doufám, že bude Ladě co k čemu.

              0 0
      • TinkTink  

        Boze…tak pockej nez prejde doba vecere a vecernich zprav a zacne tu nocni zivot…ne? :)

        Jako fakt pekna pracicka…konecne prostor pro reklamu na ramu… :)…uz to zacina…a ty prostory se budou urcite zvetsovat…a paaak..to UCI zakaze :o)))

        0 0
      • MARIN  

        „Pells asi vsichni ignorujete!?Fakt ani trocha patriotismu???“

        Mam od Pells sed lo a jsem nadmiru spokojeny ale s patriitismem nic nemam neb Pells ty sedla nevyrabi a pocitam, ze to tak bude i s ostatnimy vyrobky s jejich napisem.

        0 0
        • Clodman  

          Jo až na ty rámy (a možná vidle) si to nechávaj vyrábět.Ty rámy se prej dělaj někde u brna čet sem reakce lidí co tam byli.Jinak ten rám vypadá docela dost dobře

          0 0
        • Gumicuk  

          Presne tak, mam rad a davam prednost kvalitnim ceskejm vyrobkum. Jenze proti firme pells mi mluvej dve veci- nemam rad firmy ktere se chlubej cizim perim (tzn. kdyz si nechavaj vyrabet veci u jinejch firem a pak si na to placnou svoji nalepku) je pravda ze takovejch firem je vetsina. Hlavne to myslim v pripade tech sedel, sedlovek, riditek apod. Je jasne ze kdyz nekdo neco vyrabi tak ze to vsechno neudela sam- ma nejake subdodavatele viz vyroba automobilu… Druha vec je proc se firma Pell's jmenuje Pell's? Porad mi to pripomina nejake poamerictovani… treba jako Kelly's na tohle jsem uplne alergickej… Je fakt ze treba RB je zkratka Race Bike ale precijen je alespon vzili pod zkratkou RB a hlavne je to furt neco jineho nez s tim konecnym 's Dal by me jenom zajimalo co na rame vidite tak zazracneho, ja myslel ze v dnesni dobe jsou modernejsi monockove (nebo jak se to pise :-)) ramy. A tudiz ze lepeni do spojek uz nejni tak svetoborna vec (v pripade celokarbonoveho ramu) Je fakt ze mi tahle firma opravdu neprirostla k srdci takze jsem trochu proti ni trochu zaujatej. Jednou o ni psali neco v cykloservisu ale tam mi odradil nadpis typu „Budeme vyrabet nejlepsi ramy na svete“ nebo jak to znelo. Az prijdu domu tak si to prectu abych byl chytrejsi a mozna ze zjistim ze neco z toho co jsem tu napsal treba ani neni pravda…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.