• Alik

    Ahoj vsem!Toto tema je asi nekonecne, ale potrebuju poradit s vyberem vidlice. Do ted jsem jezdil na SRsuntourPRO-SE(moje prvni). Byla soucasti kola koupeneho za slusne penize, ale ted bych rad jinou. Mam 64kg a vadi mi dosavadni tvrdost(a nejen to). Rad bych, aby brala i mensi nerovnosti. Libi se mi RS Duke XC-pry je super. Marzocchi nechci, ac je vsichni vychvaluji:), ale docitam se, ze je taky tvrda. Nejezdim zadny extremni teren, tak pls poradte!DIKY predem vsem za nazor.

    0 0
    • Seppy  

      ber manitou, mam je radsi:))

      0 0
    • lubos  

      Tvrda neni, je to vec nastaveni. A jsou i zehlicky, treba Maratonky. Takova Marathon S … ale prodava se tusim s tvdymi pruziny jako default. RS Duke XC je dobra vidlice. Ale nektera rada, ted nevim ktera mela nejake problemy. Hmm, nevzpomenu si ale ktera :( Kazdopadne s jednou takovou si kamos uzil dost. Ale po vymene vnitrku je ok. Na tvoji vahu pak muzes vzit i treba Scareb, i kdyz jedneho jsem zkousel a nechodil dobre.

      Napis ale cenovou kategorii, pak zdvih, vahu, a jestli pruzina, vzduch, nebo kombinace. Pak jestli chces zehlicku nebo SPV a podobne.

      0 0
    • Jogador  

      No na takovou váhu Ti Skareb bude běhat dobře, já mám 70Kg a Skareba a jsem tak na hraně, mít víc a jezdím na dně:)

      0 0
      • cabbage  

        jogador: to je zajimavy, ja mam 75kg a rozhodne nezehli(comp 03, tuhost pruziny nevim), propadala se az pod fousacem.

        0 0
    • MARIN  

      Osobne bych doporucil RS. Na novych Manitou se mi vubec nelibi ten jejich ReversArch a to co delaji V brzdy pri brzdeni s vidlici – udaje to vyresi pridani podkovy. Jinak jsem ale spokojeny uzivatel Manitou MARS 01

      0 0
      • TinkTink  

        Udajne ne…jiste…ta podkova je imho dost dulezita…

        0 0
      • wroum  

        spokojeny uzivatel mars 01? mel sem tu vidli pres 2 roky. funkce celkem obstojna, vaha super. ale ozyvaly se z ni zvuky jak kdyby se mela rozlamat. futra mi vydrzely asi 1200 km (vymena futer+olej v komersii = 1800kc). stelak odskoku (pro lubose: tlumeni odskoku) se vevnitr vyvliknul a tocil naprazdno (stalo se mi asi 5×). jestli ses spokojen tak gratuluju. ja uz bych ji nechtel ani zadara. sem fakt rad ze sem se ji zbavil. jo a mekci vidlici sem v zivote nemel a nevidel (tim myslim ze se krouti i pri jizde vsede).

        hruza, des, bes

        0 0
        • lubos  

          Ja rozumim pojmu stelak odskoku. Jinak .. stelak odskoku != tlumeni odskoku :)

          0 0
          • wroum  

            opravdu? ses si jistej? nechces napovedu? 50 na 50, pritele na telefonu nebo snad napovedu bikefora?

            :-)

            0 0
            • lubos  

              Jo :o)) Stelak je kolecko/packa, cokoliv co steluje. :-))) Alespon u mne :)

              0 0
        • MARIN  

          Prav da vule ve futrech uz se po 3 letech nejaka najde. Problem jsem mel s LockOutem, ktery se mi sam uvnitr rozsrouboval ale nakonec jsem vsechno vyspravil. Tlak vzduchu mi neutika vic nez u predeslych vzduch.vidlic (RS,Marz.). Se stelovanim nemam problemy neb nazacatku jsem nastavil odskok i tlumeni a uz na to nesaham. Zadne zvuky se mi zevnitr neozyvali a neozyvaji. Spalky mi zacnou drhnout o rafek az kdyz za to vemu nastojaka a poradne s tim kroutim, takze tuhost bych srovnal se SIDem ale tren je pro spoustu lidi vlastne taky malo tuhy.

          0 0
          • wroum  

            ano se sidem je to nastejno. vule ve futrech se mi vule udelala v podstate po 4 mesicich. zvuky se ozyvaly z mista kde jsou nalisovany nohy do korunky (praskani pri brzdeni a slapani ze sedla). odskok sem taky nastavil jednou a nechal sem to byt, kdyz sem ho chtel pak zmenit tak uz sem tocil naprazdno. jinak s funkci jako takovou sem byl maximalne spokojenej.

            0 0
    • vlk  

      Teď bych do duke XC-ta vzduchová nešel.Možná to byla spíše DUKE C-teď přesně nevím-ale byla to nějaká ta vzduchovka.Prý se jim podařilo vyrobit nějakou špatnou sérii s tím zdvihem 8 kde prý byla rýha na vnitřních nohách a někdy sem tam utek vzduch.

      Vzal bych Duke XC u-turn tam vzduch není ale pružina- u-turn nastavení zvnějšku zdvihu vidlice.A nohy.Mám ji a je supr.

      Manitou bych raději nebral.Zkoušel jsem black,ale dobrý pocit jsem z ní neměl.Záleží na Tobě.Vzal bych marzocchi nebo duka či psylo od RS.

      0 0
      • lubos  

        Ano . Presne tohle mel kamos. Duke XC model 2002 myslim. Kdyz to dal do reklamace, obvinovali jej, ze si nohu poskrabal sam. Nevim jak, kdyz to nerozebiral :) Skoncilo to asi po mesici, vymenili mu celej vnitrek. Jinak ok.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.